A filmat in ROMANIA, acum este la INCHISOARE in Pakistan. Drama unui SUPERMODEL faimos

life

Cel mai faimos supermodel din Pakistan, Ayyan Ali, 23 de ani, se afla de doua saptamani la inchisoare, dupa ce a fost prinsa pe aeroport incercand sa scoata din tara o geanta cu 500.000 de dolari. BBC a incercat sa afle cum este tratata dupa gratii aceasta vedeta mondiala.

Ayyan Ali este acuzata de spalare de bani si risca o pedeapsa cu inchisoarea de pana la 14 ani. Ea a negat invinuirile, sustinand ca a primit banii legal in urma vanzarii unor proprietati si ca nu avea la cunostinta ca limita maxima pentru a scoate bani din tara este de 10.000 de dolari. Ea se afla acum in inchisoarea Adiala, dupa ce i-a fost respinsa cererea de eliberare pe cautiune.

ayyan-ali2

Presa din Pakistan a facut sapaturi, pentru a afla in ce conditii este detinuta supermodelul. Un ziar a scris ca are o celula bine mobilata, dotata cu televizor, frigider, poate sa-si schimbe hainele zilnic si chiar i se permite detinerea unui telefon mobil.

Insa autoritatile au negat, in fata corespondentului BBC, toate aceste informatii. Oficialii sustin ca supermodelul traieste intr-o baraca impreuna cu alte 10 detinute si are dreptul la vizita familiei de doua ori pe saptamana. Ayyan sta toata ziua intinsa in pat si nu este nevoita sa poarte o uniforma, deoarece nu a fost condamnata inca.

Ayyan-Ali3

Inchisoarea Adiala gazduieste peste 4.500 de detinuti, fiind printre cele mai mari din tara.

Ayyan si-a inceput cariera de supermodel la 16 ani si in scurt timp a devenit cel mai de succes model pakistanez. Ea s-a lansat si in muzica, avand cateva videoclipuri foarte populare. Unul dintre acestea a fost filmat in Romania.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: