A fost arestat soferul care a batut o batranica in microbuzul de Bacau. A fost scos incatusat din sediul politiei – Video

news

Politistii din Bacau l-au retinut, vineri, pe soferul care a lovit cu pumnii in cap o batranica intr-un microbuz pe ruta Bacau-Onesti.

Soferul a fost scos in catuse din sediul politiei.

Citeste si: Sofer violent, loveste cu pumnii in cap o batranica intr-un microbuz din Bacau: „Stai jos!” – Video

Imagini revoltatoare au fost postate joi pe retelele de socializare de un bacauan. Un sofer de microbuz a agresat o batranica, pe traseul Bacau-Onesti, pentru ca aceasta ar fi dorit sa ramana in picioare.

Conform imaginilor, soferul o injura si o loveste cu pumnul un cap pe femeie de mai multe ori: „Stai jos cum iti spun eu!”.

Pasagerii din microbuz au privit, doar unul dintre ei a inceput sa strige cand a vazut ca soferul nu se mai oprea din lovituri.

IPJ Bacau a anuntat apoi ca l-a identificat pe sofer.

„Persoana din imaginile video a fost identificata de politisti. Este vorba despre un barbat de 56 de ani, din mun. Onesti. Totodata, a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice. De asemenea, se fac verificari in vederea identificarii victimei, intrucat, pana in acest moment nu a fost depusa plangere”, au anuntat reprezentantii IPJ Bacau.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: