Categories: news

A fost identificat. Ce va pati soferul care a parcat in statia de autobuz: „Din bun simt am zis sa o bag asa”

Brigada Rutiera a Capitalei a intocmit dosar penal pe numele unui sofer din Bucuresti care si-a parcat, joi, masina intr-o statie de autobuz de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, in zona Guvernului, informeaza Digi24.

Masina, parcata in refugiul unei statii RATB, a fost fotografiata de mai multi locatari, iar imaginile au ajuns pe retelele de socializare. Politistii Brigazii Rutiere s-au autosesizat si au facut verificari la fata locului.

„Conducatorul auto a fost identificat si pe numele acestuia va fi intocmit un dosar penal, in conformitate cu articolul 339, alineatul 3 din Codul Penal, pentru atingerea dreptului la libera circulatie a participantilor la trafic”, a declarat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu.

Potrivit articolului 339, alineatul 3 din Codul Penal, se pedepseste cu inchisoare de la trei luni la un an sau cu amenda „asezarea de obstacole care ingreuneaza sau impiedica circulatia pe drumul public, daca se pune in pericol siguranta circulatiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulatie a celorlalti participanti la trafic”.

Soferul a declarat ca si-a bagat masina astfel „din bun simt”.

„Am iesit, am dat zapada toata, am reusit sa ies ieri si cand am venit, vazand bulevardul ocupat pe prima banda de masinile parcate, am zis sa intru in acelasi loc. Numai ca nu am mai vrut sa imi zgarii masina si parcand-o la fel, nu am mai vrut sa o terfelesc si pe partea stanga, si am bagat-o de-a dreptul.

Acuma o sa ma bagati in oala cu cei care parcheaza pe locurile de handicapati si genul acela de nesimtire cronica si clasica romaneasca. Este tocmai pentru a elibera banda de sens, tocmai din bun simt am zis sa o bag cat mai asa, ca multi nu aveau posibilitatea, fiind mai mare masina, sa o urc, sa o bag cat mai ferit. Acuma ca a intrat si spatele in statie fiind lunga masina…”, a povestit soferul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Germania isi extinde influenta, trimite doua nave de razboi in apele Asiei. „Comportamentul agresiv” al Chinei, principala cauza a misiunii

O fregata germana si o nava de aprovizionare de lupta au plecat saptamana aceasta din…

2 ore ago

O masina cu 7 femei s-a rasturnat pe Podul Basarab din Bucuresti. Toate au ajuns la spital

O masina in care se aflau sapte femei s-a rasturnat, duminica, pe Podul Basarab din…

2 ore ago