A fost impuscat premierul Slovaciei. Au fost cel putin trei focuri de arma

externe

Robert Fico, revenire, sfarsitul anului, asasinat

Premierul Robert Fico a fost impuscat la Handlova dupa o sedinta de guvern, el fiind transportat de urgenta la spital, transmite presa din aceasta tara.

Impuscaturile au avut loc in fata Casei de Cultura, unde se intrunea guvernul,  in momentul in care premierul a venit printre oameni.

In zona s-au auzit mai multe focuri de arma. Un jurnalist de la Dennikn relateaza ca a vazut cum premierul a fost ridicat de la sol de catre garzile de securitate si urcat intr-o masina si dus.

Potrivit martorilor care se aflau la fata locului, Fico s-a apropiat de oamenii care il salutau si atunci s-au tras mai multe focuri de arma. Fico a cazut apoi la pamant.

Jurnalistul Dennik a vorbit cu doua persoane care se aflau alaturi de Robert Fico in momentul in care acesta a fost impuscat. „Tocmai ma dusesem sa ii strang mana”, a spus un pensionar. „Cand au rasunat impuscaturile, aproape ca am ramas surda”, a adaugat o femeie, care nu a dorit sa isi dea numele. Ea a auzit trei sau patru impuscaturi.

Presupusul atacator a fost retinut de politie. Politia a izolat zona din jur, iar centrul comunitar a fost evacuat. Garzile de securitate au avut grija de siguranta celorlalti membri ai guvernului.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: