A fost reactivata Gabriela Firea. Cum a scapat Gorghiu ca prin urechile acului

opinii

Probabil ca nu stiati, dar Gabriela Firea a continuat sa ramana purtator de cuvant al PSD si dupa prestatia infama din timpul campaniei electorale. A tacut ea o perioada, acum Victor Ponta iar i-a dat drumul.

De data asta, Gabriela Firea s-a zburatacit impotriva presedintelui PNL, Alina Gorghiu. In acelasi stil diversionist care a consacrat-o.

Alina Gorghiu a declarat joi ca dublarea alocatiilor pentru copii, anuntata de premier, este o minciuna. Ca de fapt se vor mari alocatiile pentru familiile cu venituri mici, prin urmare nu vor beneficia toate familiile de romani de bani mai multi pentru copii, asa cum a declarat premierul.

Care este reactia Gabrielei Firea? “Masura prin care Guvernul Ponta a dublat alocatia pentru 500.000 de copii din familiile sarace este una cat se poate de buna si necesara. Doar o persoana rau-voitoare ar putea vedea lucrurile altfel!” Se vede cat de groasa e manipularea? Gorghiu nu a contestat marirea, ci numarul beneficiarilor anuntat de Ponta, insa Firea suceste adevarul si bunul-simt pentru a trage concluzia ca liderul liberal nu vrea ca alocatiile sa creasca.

Este ca si cum Firea ar spune ca romanii au salarii prea mici, de aia ajung sa se chinuie la munca in strainatate, iar altcineva ar avea urmatoarea reactie. “Ce spune Gabriela Firea este o minciuna, pentru ca si sotul ei este roman, unul Costel Pandele, si isi permite, din salariu, viloaie si masini de lux pentru intreaga familie. Doar o persoana rau-voitoare ar putea vedea lucrurile altfel”.

Totusi, trebuie apreciat ca Gabriela Firea a fost delicata in atacul impotriva sefei PNL, ea poate mult mai mult, dupa cum s-a vazut in campania de la prezidentiale.

Firea ar fi putut sa spuna, de exemplu, ca “Alina Gorghiu nu are cum sa vorbeasca despre copii cat timp ea insasi nu are copil”. Iar de aici putea continua lesne cu: “Si pana la urma ce fel de femeie este aceea care pana la varsta de 37 de ani nu a facut copii si nici barbat nu are? Asta e modelul de femeie romanca, de-a noastra? In loc sa investeasca banii intr-o familie, ce a facut cu ei, i-a investit si ea in case? Este Alina Gorghiu un ‘om complet’ ca sa-si permita sa vorbeasca despre un ‘bun familist’, ‘casatorit’, asa cum este Victor Ponta?” Zob ar fi facut-o Firea, e de mare mirare cum s-a abtinut.

Era de asteptat ca dupa declaratiile mizerabile din campanie, Gabriela Firea sa fie retrasa din pozitia de purtator de cuvant al partidului. Mai ales ca Victor Ponta si-a cerut scuze, cu jumatate de gura ce-i drept, lui Klaus Iohannis pentru acele atacuri la viata privata. Nu s-a intamplat iar acum vedem si motivul. De ce sa tai degeaba gaina cu clontul mare cand poti oricand sa o arunci in curtea adversarului?

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: