A fost ucisa de sot chiar in ziua de Craciun. Cine este sotia directorului BCU Iasi. Detaliu straniu pe Facebook

news

Directorul Bibliotecii Central Universitare (BCU) Iasi, Bogdan Maleon, in varsta de 42 de ani, si sotia sa, in varsta de 38 de ani, au fost gasiti morti, in casa, luni seara.

Potrivit unor surse judiciare, femeia prezinta semne de violenta pe corp, motiv pentru care anchetatorii cred ca este vorba de o crima urmata de sinucidere.

Anda Elena Maleon a fost manager de proiect POSDRU, potrivit declaratiei de avere a lui Bogdan Maleon. Nimic nu parea sa anunte tragedia. „Super distractie, super rasete cu super prieteni!”, a postat ea pe Facebook, pe 1 decembrie, descriind o vacanta in Statiunea Durau. Ceva insa este ciudat. Ea are o multime de fotografii din vacante pe Facebook, insa in niciuna nu apare si sotul ei.

anda 2 anda 3
anda 4 anda 5
anda 6

Anda si sotul ei au fost gasiti in locuinta lor de pe strada Alistair, de o ruda care era ingrijorata ca nu au ajuns la masa de Craciun.

„Trebuiau sa plece intr-o vizita si nu au mai ajuns si a venit sa vada ce fac. L-a gasit pe el spanzurat. Atat stim. In rest nu stim absolut nimic. Era o familie atat de frumoasa. Nu stiu… E o surpriza mare pentru noi. Nu se poate descrie in cuvinte”, a declarat una dintre persoanele care i-a gasit pe cei doi.

Echipajul SMURD sosit la fata locului in urma sesizarii facute prin serviciul 112 nu a mai putut face nimic pentru salvarea celor doi soti.

Bogdan Maleon era profesor universitar doctor la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, iar din 2015 a fost numit director interimar al Bibliotecii Central Universitare.

Anterior, Bogdan Maleon a fost director al Muzeului Universitatii Cuza, deschis in 2010.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: