A inceput! Dancila ramane fara cap in cateva zile, PSD-istii au scos hangerele: „Trebuie schimbari imediate”

politica

Primarul municipiului Buzau, Constantin Toma, a declarat duminica noapte ca PSD trebuie ”resetat de sus pana jos si de jos pana sus”, iar schimbarile trebuie sa aiba loc ”imediat”. In plus, Toma spune ca partidul a ajuns in situatia inacceptabila pentru ca a schimbat trei guverne si a promovat oameni care nu ar fi trebuit sa ajunga in functii de conducere.

La inchiderea urnelor, primarul Constantin Toma, a declarat ca PSD trebuie resetat, fiind inacceptabila situatia in care a ajuns partidul.

”Dupa votul de astazi au fost doua vesti bune. Interesul major pentru vot al romanilor care au plecat voit sau nevoit din tara – asta inseamna ca ei vor sa revina acasa. Presedintele trebuie sa se tina de cuvant si sa creeze toate conditiile pentru toti romanii. A doua veste buna e ca PSD si-a terminat un ciclu si trebuie resetat de sus pana jos si de jos pana sus. Schimbarile trebuie sa aiba loc imediat pentru ca e inacceptabil ce s-a intamplat in acesti 3 ani. Castigam cu 46 la suta, schimbam 3 guverne si, din nenorocire, au fost promovati o multime de oameni care nu trebuia sa ajunga niciodata in functii de conducere”, a spus Toma, citat de news.ro.

Constantin Toma este un apropiat al lui Marcel Ciolacu, presedinte al Camerei Deputatilor. Acesta vizeaza deja preluarea functie de presedinte al PSD, anunta surse politice.

Si senatorul PSD de Iasi, Vasile Toma, crede ca rezultatul obtinut de PSD la alegerile prezidentiale este rusinos si ca acesta arata clar ce trebuie facut: reforma. „Avem nevoie de o echipa de conducere noua si competenta care sa construiasca alternativa social democrata autentica”, sustine senatorul.

Potrivit unei postari facute pe pagina lui de Facebook, duminica seara, senatorul PSD de Iasi, Vasile Toma, crede ca toti cei care au „contribuit” la obtinerea acestui scor la alegeri trebuie sa isi asume responsabilitatea.

„PSD este pe o directie gresita! Este un rezultat rusinos care arata foarte clar ce trebuie facut: reforma! Toti cei care au la acest scor trebuie sa isi asume responsabilitatea in mod demn si nu doar teoretic. Cei care au luat pozitie si au fost indepartati, cei care au luat pozitie in interior, au avut dreptate atunci cand au punctat masurile gresite si au avertizat ca urmeaza esecul. Avem nevoie de o alta abordare, de un proiect nou de partid care sa dea incredere romanilor ca suntem capabili sa valorizam competenta, onestitatea, performanta”, a scris senatorul pe reteaua de socializare, citat de Mediafax.

Acesta crede ca partidul are nevoie de o echipa noua de conducere. „Partidul Social Democrat este un partid mare dar, in acest moment, esuat. Avem nevoie de o echipa de conducere noua si competenta care sa construiasca alternativa social democrata autentica pentru Romania”, a mai scris Vasile Toma.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: