A inceput jihadul pe Antena 3 si RTV dupa decizia CCR privind DNA: „Sefa DNA si procurorul general trebuie sa demisioneze”

politica

Imediat dupa ce presedintele CCR, Valer Dorneanu, a anuntat ca sesizarea lui Calin Popescu Tariceanu privind anchetarea de catre DNA a modului de elaborare a OUG 13 a fost acceptata, televiziunile penalilor au declansat jihadul anti-DNA.

Avocatul Gheorghe Piperea a solicitat, la Antena 3, demisia celor care conduc DNA si Parchetul General: „Procurorul general si procurul sef al DNA trebuie sa demisioneze. Trebuie sa isi dea demisia si membrii CSM”.

Avocatul Pavel Abraham, un alt client fidel al Antena 3, a cerut si el ca Laura Codruta Kovesi sa demisioneze: „Trebuie sa-si ceara scuze. Ea s-a situat pe o pozitie de intimidare a guvernului”.

Presedintele CCR, Valer Dorneanu, a anuntat, luni, ca prin ancheta DNA privind OUG 13 s-a perturbat buna activitate a Guvernului.

„Consideram ca s-a perturbat buna activitate a Guvernului si s-au perturbat si relatiile care trebuie sa existe intre cele trei autoritati — judecatoreasca, executiva si legislativa. (…) Toate aceste lucruri s-au facut in timpul procesului legislativ, ordonanta era trimisa Parlamentului”, a declarat Valer Dorneanu.

El a precizat ca decizia s-a luat cu „o majoritate semnificativa”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: