A inceput marele miting, mii de oameni scandeaza: „Kovesi, nu uita, tara e de partea ta”. Jandarmii stau pititi, multimea nu a uitat 10 August

news

Mitingul de protest fata de noul atac al Regimului Dragnea impotriva justitiei este supervizat de un numar foarte redus de jandarmi. Multimea a scandat deseori „Criminalilor”.

UPDATE 20.00 Peste 10.000 de oameni cer demisia Guvernului Dancila

19.00 Numarul protestatarilor a trecut de 5.000. Circulatia pe bulevardul Kiseleff a fost suspendata

In jurul orei 18.00 erau deja cateva mii de oameni in fata Guvernului.  Ei scandeaza „Abrogati si apoi plecati”, „Kovesi, nu uita, tara e de partea ta”, „Justitie, nu coruptie”, „Nu vrem sa fim condusi de hoti”, „PSD, ciuma rosie” si „Tudorel, demisia!”.

Manifestantii au tinut sa le arate jandarmilor ca nu au uitat de represiunea violenta din 10 august. „Criminalilor”, „Rusine, rusine sa va fie”, scandeaza manifestantii.

Jandarmeria Capitalei a tinut sa anunte ca protestul din Bucuresti nu este autorizat.

„Pentru organizarea acestei manifestatii nu au fost respectate conditiile legii adunarilor publice in vigoare aceasta fiind anuntata pe retelele de socializare, in mediul online si in mass-media.

Jandarmeria Capitalei va asigura ordinea si linistea publica si va lua toate masurile pe care le considera necesare, astfel incat sa previna incidentele care ar putea tulbura ordinea publica pe timpul desfasurarii acestei manifestatii.

Vom face toate eforturile astfel incat activitatea firesca a institutiilor publice, folosirea drumurilor precum si celelalte activitati cotidiene sa nu fie afectate sau efectul sa fie unul limitat.

Am observat ca in spatiul public au circulat mai multe informatii si stiri false cu privire la numarul de jandarmi angrenati in aceasta misiune, cu scopul de a crea emotie si a creste gradul de tensiune in randul celor interesati sa participe la aceasta manifestatie. Infirmam, inca o data, aceste stiri!

Recomandam participantilor sa respecte indicatiile si recomandarile fortelor de ordine aflate in dispozitiv, iar pentru a nu exista nici un fel de evenimente negative, modul de manifestare trebuie sa ramana unul pasnic si fara incalcarea normelor legale!”, transmite Jandarmeria Capitalei.

Mai mult despre:

Comentarii: