„A inceput sa le fie FRICA”. Masuri disperate luate de PSD si de Ecaterina Andronescu pentru a se proteja – VIDEO

politica

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a interzis reprezentantilor USR sa stranga semnaturi in complexul studentesc Regie din Bucuresti. In decembrie 2015, presedintele PSD Liviu Dragnea si-a facut campanie in caminele studentesti fara a intampina nicio problema.

Printr-un ordin dat de rectorul Universitatii Politehniuce Bucuresti, senatorul PSD Ecaterina Andronescu, reprezentantilor USR li s-a interzis sa stranga semnaturi de la studentii din Regie.

„Astazi, in complexul studentesc Regie, intalnirea programata si anuntata pe Facebook ‘USR vine in Regie”‘a trebuit sa fie amanata. Motivul? Rectorul UPB, Ecaterina Andronescu, a contactat astazi, pe rand, patronii localurilor din complex (care anterior ne dadusera bucurosi aprobarea de a veni la ei pentru a discuta despre USR in fata studentilor) si le-a dat ordinul de a nu ne primi.

Mai mult, paznicii din complex au primit instructiunile de a ne da afara. Asta in conditiile in care Liviu Dragnea a fost intampinat, cu putina vreme in urma, cu mare pompa si fast in acelasi complex Regie”, anunta USR pe Facebook.

Informatiile privind interdictia impusa de Andronescu a devenit virala pe retelele de socializare.

„PSD se victimizeaza pe la televizor ca lupta impotriva sistemului ‘tehnocratilor’, dar in realitate ei reprezinta sistemul. Scolile au directori PSD, universitatile au rectori PSD, si aproape toate celelalte institutiile sunt conduse de PSD, care trateaza proprietatea publica ca pe propria lor mosie. Un lucru e bun, ca a inceput sa le fie frica”, afirma un utilizator Reddit.

In decembrie 2016, presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a intampinat nicio problema cand s-a deplasat in caminele din Regie, cu televiziunile dupa el, pentru a-si face imagine politica. El a pretins atunci ca a fost invitat de Uniunea Studentilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: