A innebunit propaganda. Chirieac: „Romania e la pamant prin alegerea lui Kovesi ca Procuror European. Romania nu e respectata”

news

Analistul pro-PSD Bogdan Chirieac sustine ca eventuala desemnare a Laurei Codruta Kovesi in functia de Procuror European este o lovitura impotriva Romaniei, fiind un semn ca „Romania nu este respectata pe plan international”.

Chirieac a mai spus, la scurt timp dupa ce a aflat ca fosta sefa a DNA a fost votata pe primul loc in Comisia CONT, ca „Romania este la pamant”.

„Un singur lucru trebuie inteles: slabiciunea Romaniei in acest moment, cu toata opozitia Guvernului Romaniei, cu toata opozitia unei sectii a Parchetului dedicata magistratilor – care a pus-o sub acuzare pe doamna Kovesi, enorm de multe dovezi care au iesit la iveala din perioada de cand dansa nu a mai fost sefa la DNA, dar si in momentul in care era. Acest lucru ne da exact masura, exact nota in care este respectata Romania pe plan international. Practic nu este respectata.

Acum, sigur ca da, s-a vorbit ziele acestea, si am vazut distinsi reprezentanti ai PNL-ului, unii oameni chiar deosebiti, spunand ca trebuie sustinuta ca e un roman. Domnule, acest partid, din nefericire, cel mai vechi din Europa, de 150 de ani, a votat o rezolutie impotriva Romaniei in noiembrie. Deci poti vota impotriva Romaniei, poti vota rezolutii in Parlamentul European impotriva Romaniei fara sa-ti crape obrazul de rusine, tu ca roman, asta in timp ce ungurii si polonezii au votat in favoarea Romaniei. Va dati seama ca jocul geopolitic este deja bine conturat in Europa Centrala si de Est, lumea se mai apara de binomul asta germano-rus, in schimb este o blasfemie sa nu sustii un roman intr-o functie europeana. Eu repet, eu as vrea ca doamna Kovesi sa ajunga procuror general european. Este clara hartia de turnesol, Romania la pamant. Cand dansa nu o sa mai fie procuror general european, atunci, Romania inseamna ca a redevenit puternica si respectata”, a declarat Chirieac la Antena 3.

Citeste si: Bogdan Chirieac da in judecata aktual24.ro. Solicita un milion de lei drept daune morale

Newsweek Romania a anuntat recent ca Bogdan Chirieac a incasat, anul trecut, peste un milion de lei de la PSD. „Un alt beneficiar este ‘jurnalistul’ si ‘analistul’ Bogdan Chirieac, prin firma Press Media Electronic SRL, care a incasat anul acesta de la PSD nu mai putin de 1.157.149 de lei”, scrie Newsweek Romania.

Mai mult despre: ,


Comentarii: