A intrat spaima in sefii slugarnici ai Jandarmeriei. Rares Bogdan anunta ca trei comandanti l-au sunat: „Ne e rusine noua”

politica

Rares Bogdan a anuntat, la mitingul PNL din Bucuresti, ca l-au sunat trei sefi din Jandarmerie sa-si ceara scuze pentru ca seful Jandarmeriei Mures a amendat un adolescent cu 3.000 de lei pentru ca protesta si pentru ca jandarmii din Topoloveni au bagat protestatarii anti-PSD in duba.

Rares Bogdan a declarat sambata, la mitingul PNL din Piata Victoriei din Bucuresti, ca tara nu este a lui Liviu Dragnea, a lui Codrin Stefanescu sau a Vioricai Dancila, ci a tututor romanilor.

“Romania nu este a lui Liviu Dragnea, nu este a lui Codrin Stefanescu, nu e a lui Nicolicea, nu este a lui Dancila, nu este a lui Carmen Dan, este a tuturor romanilor care isi educa copiii in spiritul dreptatii, al respectului si al credintei in Dumnezeu. De doi ani si jumatate, socialistii lui Dragnea se ocupa doar de drepturile infractorilor, doar de drepturile puscariasilor. Au abandonat pensionarii, au abandonat persoanele cu dizabilitati, au abandonat oamenii cinstiti si ne explica cat de rau o duc infractorii. De doi ani si jumatate au eliberat mai repede de termen 16.200 de detinuti printre care 2.200 de criminali, 800 de violatori, 260 de pedofili si 160 de traficanti de copii”, a spus Rares Bogdan.

El a mai afirmat ca a fost sunat de trei sefi din Jandarmerie care si-au cerut scuze pentru faptul ca la Mures un adolescent a fost amendat si pentru ca la Topoloveni protestatarii au fost bagati in dube.

“Ieri trei sefi ai Jandarmeriei au sunat pentru a-si cere scuze si a spune asa: domnule Bogdan, ne cerem noi scuze si credeti-ne, nu suntem asa, suntem oameni in care sa aveti incredere ca nu vrem raul fratilor nostri. Ne e rusine noua de seful Jandarmeriei din Mures, care a amendat un copil de 17 ani si de seful Jandarmeriei din Topoloveni care pentru a nu se opune oamenii de buna credinta lui Liviu Dragnea i-au bagat in dube”, a explicat Bogdan.

El a mai promis ca vinovatii pentru incidentele din 10 august vor plati.

“Vinovatii pentru 10 august, sub cuvant de onoare si sub promisiune in fata dumneavoastra, a romanilor si a bunului Dumnezeu, toti cei care au fost vinovati pentru 10 august, in frunte cu Carmen Dan, vor plati. Va veni clipa dreptatii pentru ce au facut aici, in aceasta Piata”, a mai declarat Rares Bogdan.

Mai mult despre:

Comentarii: