politica

A inviat Rares Bogdan: „PNL poate sa castige alegerile din 2024 cu 36%. Sondajele arata ca avem intre 33% si 36%”

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a sustinut vineri la Consiliul National al PNL ca sondajele de opinie arata ca PNL are sanse sa castige la alegerile din 2024 cu 36% din voturi.

”Perspectiva pentru PNL, pentru 2024, daca facem ce trebuie pentru Romania, daca vom fi uniti, este de a putea lua intre 33% si 36%. la alegeri Aveam aceasta perspectiva extrem de clara. Sa mergem cu totii spre acest deziderat”, a spus Rares Bogdan.

PNL a traversat o perioada interna „zbuciumata”, dar este momentul „calmarii interne” si al „resetarii politice”, a declarat, vineri, secretarul general interimar al partidului, Lucian Bode, mentionand ca in 2024 liberalii trebuie sa fie pregatiti pentru „victorii pe linie” la alegeri.

Bode a prezentat la Consiliul National al PNL, reunit la Poiana Brasov, obiectivele cu care candideaza la functia de secretar general al partidului.

„Sunt onorat sa fiu nominalizat pentru functia de secretar general al Partidului National Liberal de catre domnul presedinte Nicolae Ciuca. Va multumesc pentru increderea acordata. Este o pozitie care ma responsabilizeaza enorm si care implica foarte foarte multa munca. Sunt pregatit pentru aceasta sansa si stiu ca va am alaturi de acest drum al consolidarii proiectului liberal. Doar impreuna, uniti si solidari ne vom indeplini cu succes obiectivele fixate. (…) Viziunea mea asupra modului de functionare si organizare a Partidului National Liberal pleaca de la regula celor ‘3D’ – dezbatere, decizie si disciplina”, a afirmat el.

Potrivit lui Lucian Bode, dupa alegerile din 2020, PNL a traversat „o perioada interna zbuciumata”. „Dar, gata, este momentul calmarii interne a partidului si al resetarii sale politice. A venit vremea sa incepem sa construim. Ne-am rezolvat problemele interne si acum trebuie sa trecem cu totii la treaba”, a adaugat ministrul de Interne.

Bode a sustinut ca PNL este „singura forta adevarata de dreapta si cel mai mare partid din aceasta parte a esicherului politic”.

„Partidul National Liberal trebuie sa fie pregatit pentru victorii pe linie in 2024. Pana atunci, avem de indeplinit misiunea de a aduna sub sigla Partidului National Liberal dreapta romaneasca care rezoneaza cu viziunea si principiile liberale”, a transmis el.

Consiliul National al PNL s-a reunit vineri pentru alegeri pentru functiile de secretar general, prim-vicepresedinte in domeniul strategiilor politice si vicepresedinte in domeniul apararii si sigurantei nationale.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja
Tags: rares bogdan

Recent Posts

Regiunile bogate in petrol din Kazahstan se pregatesc pentru inundatii. Raurile siberiene si-au iesit si ele din matca

Kazahstanul s-a pregatit, vineri, pentru o crestere brusca a nivelului raului Ural, ceea ce ar…

O oră ago

Armenia capituleaza, a acceptat sa restituie Azerbaidjanului patru sate situate la frontiera lor comuna: „Eveniment istoric indelung asteptat”

Armenia a fost de acord sa returneze in Azerbaidjan patru sate situate la granita comuna,…

39 de minute ago

Armenia ar fi de acord cu revenirea „istorica” a patru sate de granita la Azerbaidjan

Armenia a fost de acord sa returneze in Azerbaidjan patru sate situate la granita comuna,…

O oră ago

Bode: „Partidul National Liberal va da presedintele Romaniei in persoana domnului Nicolae Ciuca”

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, se arata increzator ca ”Partidul National Liberal va da…

O oră ago

SUA aplica sanctiuni entitatilor care au strans fonduri pentru colonistii evrei din Cisiordania

Statele Unite au impus vineri sanctiuni asupra a doua entitati despre care a spus ca…

2 ore ago