politica

A inviat Rares Bogdan: „PNL poate sa castige alegerile din 2024 cu 36%. Sondajele arata ca avem intre 33% si 36%”

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a sustinut vineri la Consiliul National al PNL ca sondajele de opinie arata ca PNL are sanse sa castige la alegerile din 2024 cu 36% din voturi.

”Perspectiva pentru PNL, pentru 2024, daca facem ce trebuie pentru Romania, daca vom fi uniti, este de a putea lua intre 33% si 36%. la alegeri Aveam aceasta perspectiva extrem de clara. Sa mergem cu totii spre acest deziderat”, a spus Rares Bogdan.

PNL a traversat o perioada interna „zbuciumata”, dar este momentul „calmarii interne” si al „resetarii politice”, a declarat, vineri, secretarul general interimar al partidului, Lucian Bode, mentionand ca in 2024 liberalii trebuie sa fie pregatiti pentru „victorii pe linie” la alegeri.

Bode a prezentat la Consiliul National al PNL, reunit la Poiana Brasov, obiectivele cu care candideaza la functia de secretar general al partidului.

„Sunt onorat sa fiu nominalizat pentru functia de secretar general al Partidului National Liberal de catre domnul presedinte Nicolae Ciuca. Va multumesc pentru increderea acordata. Este o pozitie care ma responsabilizeaza enorm si care implica foarte foarte multa munca. Sunt pregatit pentru aceasta sansa si stiu ca va am alaturi de acest drum al consolidarii proiectului liberal. Doar impreuna, uniti si solidari ne vom indeplini cu succes obiectivele fixate. (…) Viziunea mea asupra modului de functionare si organizare a Partidului National Liberal pleaca de la regula celor ‘3D’ – dezbatere, decizie si disciplina”, a afirmat el.

Potrivit lui Lucian Bode, dupa alegerile din 2020, PNL a traversat „o perioada interna zbuciumata”. „Dar, gata, este momentul calmarii interne a partidului si al resetarii sale politice. A venit vremea sa incepem sa construim. Ne-am rezolvat problemele interne si acum trebuie sa trecem cu totii la treaba”, a adaugat ministrul de Interne.

Bode a sustinut ca PNL este „singura forta adevarata de dreapta si cel mai mare partid din aceasta parte a esicherului politic”.

„Partidul National Liberal trebuie sa fie pregatit pentru victorii pe linie in 2024. Pana atunci, avem de indeplinit misiunea de a aduna sub sigla Partidului National Liberal dreapta romaneasca care rezoneaza cu viziunea si principiile liberale”, a transmis el.

Consiliul National al PNL s-a reunit vineri pentru alegeri pentru functiile de secretar general, prim-vicepresedinte in domeniul strategiilor politice si vicepresedinte in domeniul apararii si sigurantei nationale.

Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja
Tags: rares bogdan

Recent Posts

Durere si extenuare. Iata cum arata soldatii ucraineni care au fost nevoiti sa se retraga din Severodonetk dupa saptamani de lupre grele

Fotografie virala pe retelele de socializare cu chipurile soldatilor ucraineni care au fost nevoiti sa…

35 de minute ago

Rusia a dat jos drapelul Poloniei de la memorialul de la Katyn, locul unde 22.000 de polonezi au fost asasinati de politia lui Stalin

Autoritatile ruse au indepartat drapelul Poloniei de la memorialul din Katyn, monument dedicat celor aproape…

27 de minute ago

Rusia a atacat din nou din Marea Neagra cu rachete. A vizat o baza militara din vestul Ucrainei, in zona Lvov

Rachete rusesti lansate din Marea Neagra au vizat baza militara Iavoriv din vestul Ucrainei, a…

O oră ago

18 oameni au murit in urma asaltului masiv al migrantilor asupra granitelor Spaniei cu Marocul – Video

Optsprezece persoane au murit in urma incercarilor unei multimi uriase de migranti africani de a…

53 de minute ago

Voiculescu cere sa fie confiscate „averile ilicite”. Savaliuc si Ciuvica: „Voiculescu a furat banii lui Ceausescu”

Fondatorul trustului Intact, mogulul Dan Voiculescu, se arata revoltat ca averile "ilicite" inca nu a…

20 de ore ago

Germania va trimite si mai multe tunuri Howitzer 2000 in Ucraina, raspunde pozitiv solicitarilor Kievului. Astazi se implinesc 4 luni de cand Rusia a declansat invazia

Guvernul german intentioneaza sa intareasca fortele de artilerie ale Ucrainei trimitand mai multe obuziere Howitzer…

16 ore ago