A murit actorul Vladimir Gaitan. Care este cauza decesului

news

Actorul Vladimir Gaitan a murit, marti seara, la varsta de 73 de ani. Vestea mortii actorului Vladimir Gaitan a fost data de actorul Vlad Radescu, intr-o postare pe Facebook.

„Vladimir Gaitan a trecut dincolo si a lasat teatrul si filmul romanesc, pe noi toti, mult mai singuri… Condoleante familiei care trece prin momente atat de grele. Adio, Dutu!”, a scris Vlad Radescu in postarea de pe Facebook.

De aproape 30 de ani, actorul Vladimir Gaitan suferea de cancer limfatic. In fiecare an, actorul facea transfuzii de sange, dar si citostatice la un spital din Bucuresti.

Vladimir Gaitan s-a nascut la 2 februarie 1947, la Suceava. A absolvit in 1970 Institutul de arta Teatrala si Cinematografica, sectia Actorie, clasa prof. George Carabin si Elena Negreanu.

A debutat pe scena Teatrului de Comedie, unde a realizat roluri memorabile in piese ca ”Mutter Courage” de Bertholt Brecht (1972), ”Trei surori” de A.P. Cehov (1975), ”12 oameni furiosi” de Reginald Rose (1977), ”Cinema” de Jean Anouilh (1979), ”Pierrot” de Moliere (1980), ”Turnul de fildes” de Viktor Rozov (1981).

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: