A murit intr-un accident martorul-cheie impotriva clanului Dordulea. Colonelul Puscoi a ridicat in 2020 autorizatia pentru statia GPL din Crevedia

news

Colonelul Bogdan Georgian Puscoi, fost sef in cadrul ISU Dambovita, a murit sambata intr-un accident rutier intr-un poligon pentru motociclete din comuna Ulmi. El este ofiterul care a ridicat autorizatia statiei GPL din Crevedia in anul 2020. Accidentul a survenit la o saptamana dupa explozie.

In anul 2020, colonelul Puscoi a semnat pentru ridicarea autorizatiei statiei GPL din Crevedia care a explodat in urma cu o saptamana. Reamintim ca statia GPL este detinuta de familia primarului PSD din Caracal, Ion Dordulea.

„Martorul-cheie din dosarul Crevedia, BOGDAN GEORGIAN PUSCOI a murit!

Martorul-cheie din dosarul exploziei de la Crevedia, omul care a retras autorizatia de functionare a statiei GPL administrata de societatea Flagras a familiei primarului Doldurea de la Caracal, a murit, sambata dimineata, intr-un accident rutier stupid. Colonelul in rezerva era martor in dosarul deschis de DNA in cazul tragediei de la Crevedia.

Colonelul in rezerva Bogdan Georgian Puscoi, fost sef al serviciului Prevenire din cadrul IGSU Basarab I Dambovita, facea primele ore ale scolii de soferi pentru a-si lua permis de conducere categoria A pentru motociclete.

El se afla intr-un poligon alaturi de un instructor, intr-un poligon auto privat, autorizat, situat in comuna Ulmi. La un moment dat, fostul angajat al IGSU Dambovita, a pierdut controlul motocicletei pe care se afla impreuna cu instructorul si s-a izbit de un zid. Instructorul a fost grav ranit, dar colonelul a murit pe loc”, a relatat Gozi Adrian, CEO la ProVolt.

Citeste si: Numarul 2 in PSD, Paul Stanescu, il apara pe Dordulea din Caracal: „Sunt de partea dansului. Este unul dintre cei mai buni primari”

„Din primele date, se pare ca un barbat de 50 de ani, care s-ar fi deplasat pe motocicleta alaturi de un alt barbat de 60 de ani, s-ar fi izbit de zidul unui gard. Din nefericire, s-a constatat decesul barbatului de 50 de ani, celeilalte persoane fiindu-i acordate ingrijiri medicale”, a anuntat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Dambovita intr-un comunicat.

Sotia lui Puscoi a anuntat, duminica, printr-o postare pe Facebook, ca sotul sau va fi inmormantat marti, 5 septembrie 2023.

„El e cel care le-a ridicat autorizatia celor de la Crevedia. Datorita lui pompierii sunt acoperiti in acte acum. El a facut documentele ca la carte”, a declarat sotia sa pentru targovistenews.ro.

Colonelul Puscoi avea doi copii adolescenti.

Reactia lui Raed Arafat

„Ca sa punem in lumina si sa nu intram in conspiratii acuma sa spunem ca cineva a facut ceva, el era la prima lectie, daca este informatia corecta pe care am avut-o, domnul colonel era la prima lectie pe motocicleta, era cu instructorul pe motocicleta, fara casca, din ce am inteles, nu stiu daca e adevarat, a accelerat si a intrat intr-un perete, deci nu l-a lovit nimeni, nu a intrat nicio masina in el, era la o lectie pe motocicleta si, fiind pe motocicleta cu instructorul, a accelerat si a intrat intr-un perete”, a declarat Raed Arafat, duminica, intr-o conferinta de presa.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: