A murit Lorin Fortuna. Teoriile despre „gorilieni” si „reptilieni” cu care i-a socat pe romani: „Eminescu, viitorul Dumnezeu al Civilizatiei Virtuale Goriliene”

news

Revolutionarul Lorin Fortuna a incetat din viata, dupa ce a fost internat la Spitalul Judetean Timisoara. Lorin Fortuna a fost operat luni de ulcer duodenal perforat.

In anii 2000, Fortuna a infiintat Miscarea Astrala Romania si Miscarea Spirituala Sarmisegetuza, socand cu teoriile sale. O ancheta „Adevarul” publicata in anul 2009 scotea la iveala teoriile fantasmagorice ale lui Fortuna. Revolutionarul sustinea atunci ca apocalipsa va veni la 12.12.2012. si doar cativa pamanteni vor fi salvati – cei care-i urmeaza intru totul practicile – cu o naveta spatiala care va poposi pe Planeta Selena, mai precis pe Luna.

Lumea lui Fortuna era alcatuita din mai multe civilizatii virtuale: serpiliana, modificata-viperiana, balauriana, pestiliana-dragoniana, pestiliana-delfiniana, acvilaina-grifoniana si goriliana. Fostul revolutianar se declara exemplar al civilizatiei goriliene, care nu poate evolua decat „sorbind” din energia specifica acestei civilizatii. Iar specifica gorilienilor este energia sexuala. Fortuna le recomanda „fratilor” sai gorilieni sa aiba cel putin sase parteneri sexuali permanenti, evident relatiile ocazionale suplimentare fiind cu atat mai benefice.

Acesta este si motivul pentru care sotul Ancai Vahnovan, fosta scenarista a grupului Voua, a ajuns in culmea disperarii, femeia plecand de acasa pentru a i se alatura lui Lorin Fortuna. „I-am cerut s-o lase in pace ca-i bolnava. S-o lase in pace ca are familie. Mi-a zis ca sotia mea nu e bolnava, ci atacata de civilizatia extraterestra serpiliana si transformata intr-un mutant civilizational. Zicea ca el de fapt o trateaza si ca unul dintre tratamentele de baza este sexul”, declara sotul Ancai Vahnovan, pentru ziarul „Adevarul”, in anul 2009.

Lorin Fortuna a sustinut in cadrul anchetei „Adevarul” ca Anca Vahnovan a fost tot timpul libera sa faca ce vrea, ca femeia a fost cea care i-a solicitat „tratamentul de exorcizare“ si instruirea ezoterica. „Anca a ajuns acum la rangul suprem, cel de demiurg. Este libera sa faca ce vrea, eu n-am nicio influenta asupra ei“, spunea Fortuna, in 2009.

Alte teorii ale lui Lorin Fortuna

„Mihai Eminescu este viitorul Dumnezeu Tutelar Civilizational al Civilizatiei Virtuale Goriliene. El a parasit Lumea Planetara Superioara a Planetei Terra cu o nava spatiala pentru a-si lua in primire functia suprema. Mihai Eminescu il inlocuieste pe Menahem Esenianul, al carui mandat de 2.000 de ani e pe cale sa se incheie”.

„Ciprian Porumbescu, Corneliu Zelea Codreanu, Ion Antonescu, Constantin Rosenthal sunt dumnezei in Ierarhia Dumnezeiasca si Demiurgica aferenta Lumii Fizice predominant luminoase a Planetei Terra”.

”William Shakespeare, Giussepe Verdi, Lucian Blaga, Constantin Brancusi, George Enescu, John Lennon au fost agresati si exorcizati civilizational de catre Civilizatia Virtuala Serpiliana-Viperiana”.

„Iisus Hristos a fost creat in mod deliberat ca un personaj fictiv, la care te rogi degeaba, deoarece nu-ti poate raspunde, fiindca nu exista”. „Una dintre cauzele care conduc la impotenta sexuala, pentru barbati, respectiv frigiditate sexuala, pentru femei, este fidelitatea sexuala prea indelung practicata”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: