A murit Nicolicea? De aproape un an sta ascuns, sperand sa prinda un nou loc pe listele parlamentare

analize

Deputatul PSD Eugen Nicolicea, campion al modificarilor legislative in favoarea infractorilor, a disparut cu totul din peisajul public in ultimele sase luni. Cel mai probabil, el incearca sa nu mai atraga atentia deloc, sperand ca va prinde un nou loc pe listele parlamentare ale PSD.

Nicolicea, o prezenta extrem de agresiva pe ecranele televizoarelor in timpul Epocii Dragnea, a disparut cu totul de aproape un an. Ultima informatie publica despre Nicolicea dateaza din septembrie 2019, cand Nicolicea a pierdut functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor, inclusiv cu votul PSD.

Nicolicea nu a mai catadicsit nici macar sa ia cuvantul in Parlament. La o sedinta din 3 aprilie a Camerei Deputatilor, numele lui Nicolicea a fost strigat degeaba de la prezidiu.

Cel mai probabil, Nicolicea incearca sa nu mai atraga deloc atentia asupra sa din doua motive. Spera sa prinda iar un loc pe listele parlamentare ale PSD, in conditiile in care Marcel Ciolacu a anuntat o „reformare” a partidului, urmand sa fie eliminati de pe liste cei care s-au remarcat in asaltul impotriva Justitiei. Ciolacu a declarat in numeroase randuri ca atacurile impotriva Justitiei au fost o „greseala majora”.

In al doilea rand, Nicolicea trage sperante ca nevasta sa, Nicoleta Nicolicea, nu va fi data afara din postul de sefa la departamentul de resurse umane al Transgaz. Fosta angajata in presa tabloida de scandal, Nicoleta Nicolicea a fost propulsata in Regimul Dragnea tocmai intr-o functie de conducere la Transgaz. In 2018, salariul nevestei lui Nicolicea s-a triplat, ajungand la 130.000 de lei.

Mai mult despre:

Comentarii: