A murit tanara injunghiata in centrul orasului Miercurea-Ciuc de fostul iubit. Avea doar 22 de ani

news

Tanara de 22 ani, care a fost injunghiata la inceputul lunii noiembrie in centrul municipiului Miercurea-Ciuc, a decedat, in urma cu cateva zile, la Spitalul Judetean de Urgenta din Miercurea-Ciuc, iar fostul sau concubin, acuzat de comiterea faptei, va fi judecat pentru omor.

Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Harghita, prim procurorul adjunct Dan Gilcescu, a precizat luni, pentru Agerpres, ca procurorul de caz a dispus efectuarea necropsiei si, dupa ce va fi comunicat rezultatul, incadrarea faptei se va schimba, din tentativa de omor, in omor.

„Victima in cauza a decedat la spital, urmeaza ca in urma certificatului de necropsie sa se procedeze la schimbarea de incadrare juridica si aducerea la cunostinta a inculpatului a noii incadrari”, a precizat prin procurorul adjunct Dan Gilcescu.

In data de 4 noiembrie, tanara din localitatea Lunca de Jos a fost injunghiata cu un cutit in zona gatului si a corpului de un barbat de 33 ani, din localitatea Cozmeni, iar la sosirea politistilor acesta parasise locul faptei.

Agresorul, care este fostul concubin al femeii, a fost prins in scurt timp si a fost arestat pentru 30 zile, in prezent aflandu-se in arest.

Fapta s-a petrecut in centrul municipiului Miercurea-Ciuc, in fata Palatului Administrativ.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: