politica

A simtit vreo durere? Presedintele Iohannis, precizari dupa ce s-a vaccinat: „Vreau sa subliniez ca acest vaccin este sigur, este eficient si recomand tuturor vaccinarea”

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, dupa ce s-a vaccinat ca nu a simtit nicio durere.

„Este o procedura simpla, nu doare, vreau sa subliniez ca acest vaccin este sigur, este eficient si recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, impreuna cu respectarea masurilor de restrictie ne vor scoate din pandemie”, a declarat Iohannis.

Presedintele Iohannis s-a vaccinat anti-COVID, vineri, la ora 10,00, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila”.

„Va multumesc”, a spus presedintele.

Marti, seful statului a anuntat ca se va vaccina anti-COVID, public, pentru a marca inceputul celei de a doua etape a campaniei de imunizare.

„Nu am dorit nici eu, nici premierul, ca sa zic asa, in ghilimele, sa ne bagam in fata. Ar fi fost, probabil, mesajul gresit, dar vineri incepe a doua etapa de vaccinare in care este prevazuta vaccinarea, de exemplu, a personalului de invatamant, a persoanelor de peste 65 de ani si a persoanelor cu comorbiditati, cu boli cronice, dar si a personalului numit esential, de exemplu Administratia Prezidentiala, Guvernul si asa mai departe. Si pentru a marca debutul campaniei de vaccinare din etapa a doua, eu ma voi vaccina public vineri”, preciza Iohannis.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Un general rus promite ca va distruge NATO pana in 2030: „Majoritatea statelor NATO vor ingenunchea si vor depune juramant in fata Rusiei”

Generalul rus de rang inalt Apti Alaudinov, comandantul fortelor cecene care lupta in Ucraina, a…

O oră ago

Parlamentul European considera ca Ungaria „nu-si va putea indeplini in mod fiabil” rolul in fruntea Consiliului UE

Noua rezolutie a Parlamentului European privind starea valorilor UE in Ungaria semnaleaza o serie de…

59 de minute ago

Furie ruseasca fata de transferul de rachete americane ATACMS catre Ucraina: „Arme extrem de periculoase au fost trimise la Kiev”

Transferul "pe sub mana" de rachete ATACMS americane catre Ucraina nu poate fi justificat, deoarece…

O oră ago