A supravietuit atacului de la Turnurile Gemene din New York, insa MOARTEA a urmarit-o

life

O americanca a reusit sa supravietuiasca atacului din 11 septembrie 2001 de la New York, insa a murit luni de o boala contractata atunci.

Marcy Borders a deveni celebra in presa americana, dupa ce a fost fotografiata acoperita de praful turnurilor prabusite in urma atacului terorist. Insa tocmai acest praf a imbolnavit-o, Marcy murind luni, 14 ani mai  tarziu, de cancer la stomac.

femeie

Ea a fost diagnosticata cu cancer in august 2014, iar de atunci a urmat tratamente dureroase. In noiembrie, ea s-a declarat convinsa ca boala provine in urma prafului inghitit in 2001. „Sunt perfect convinsa, pentru ca nu am fost deloc bolnava de nimic. Nu am tensiune arteriala, colesterol, diabet, nimic”, spunea aceasta pentru nj.com, citata de Daily Mail.

femeie2

Dupa atacuri, ea a devenit terorizata de teama unor noi atentate si rar mai iesea din apartament. „Am baut foarte mult si nu mai ieseam deloc. Era bantuita de imaginile de atunci in fiecare zi. Viata mea a scapat de sub control. NU am mai muncit o singura zi de atunci. De cate ori vedea un avion ma panicam. Am inceput sa iau droguri, chiar am incercat sa ma sinucid”, a povestit Marcy Borders in 2011.

atentate

Marcy Borders avea 42 de ani. In 2001 ea lucra la Bank of America. A reusit sa fuga de la etajul 81 al unuia dintre turnuri imediat dupa ce a fost lovit de primul avion.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: