A TREIA trupa rock distrusa de incendiul de la Colectiv. Chitaristul a MURIT, iar alti doi membri sunt grav raniti

news

Tragedia din Clubul Colectiv a mai distrus o trupa de rock. Membrii formatiei Up to Eleven venisera sa isi sustina colegii de la Goodbye to Gravity, care isi lansau albumul „Mantras of War”. In incendiu, insa, a pierit chitaristul trupei, iar alti doi membri se afla internati in stare grava.

Cei patru componenti ai trupei, Mircea Petrescu – voce si chitara, Laurentiu Varlan – chitara, Liviu Popescu – chitara bass si Bogdan Molesag – tobe, erau impreuna in clubul Colectiv in seara tragediei, scrie europafm.ro.

Chitaristul Laurentiu Varlan a murit in urma incendiului, Liviu Popescu si Bogdan Molesag sunt internati in stare grava in spitalele din Bucuresti, iar singurul care a scapat nevatamat fiind solistul Mircea Petrescu.

Up to Eleven s-a lansat in anul 2005, sub numele SpitFire. Formatia a reusit performanta de a castiga locul 1 la competitia Maximum Rock Suport pentru Underground in anul 2009. In 2010 si-au schimbat numele in Up to Eleven.

In urma cu un an si jumatate, trupa a lansat albumul ”Ce simti” chiar in clubul Colectiv. Up to Eleven este cunoscuta si pentru proiectul Up to Nirvana, care inseamna sustinerea mai multor concerte atat in Bucuresti, cat si in tara, formate exclusiv din cover-uri Nirvana, mai scrie sursa citata.

Goodbye to Gravity

In urma incendiului de vineri seara din clubul Colectiv, Mihai Alexandru si Vlad Telea, doi dintre membrii formatiei trupei Goodbye to Gravity, si-au pierduti viata, iar solistul Andrei Galut, basistul Alex Pascu si tobosarul Bogdan Lavinius au fost raniti in incendiu si sunt internati in spital.

monarchy

Tragedia de la Colectiv a lovit si o a treia trupa rock. Costi Ignat, un membru al Monarchy Band, a murit in incendiul de la club, dupa ce Adrian Rugina, de la trupa Bucium, cu care fusese coleg in trupa Teuton, si-a pierdut viata in tragedie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: