A treia victima a lui Dinca. Testele ADN confirma, anchetatorii vorbesc despre 20 de disparitii care au legatura cu Dinca

news

Surse din cadrul anchetatorilor au anunta ca in acest moment, exista informatii aproape certe despre trei victime, in baza probelor analizate.

Rezultatul testelor ADN efectuate de INML indica faptul ca, in proportie de 99%, oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca apartin fetei de 15 ani, Alexandra Macesanu, au declarat surse judiciare. Si expertiza antropologica realizata de Institutul National de Medicina Legala a stabilit ca fragmentele osoase ridicate din casa lui Gheorghe Dinca din Caracal apartin unei fete cu varsta de 15 – 17 ani.

Alte fragmente de oase si probe biologice gasite indica faptul ca mai sunt doua victime, doua fete, anunta surse din cadrul anchetei pentru ziare.com.

Mai mult, surse apropiate anchetei spun ca exista indicii ca inca 20 de disparitii ar putea avea legatura cu Gheorghe Dinca, fiind facute cercetari amanuntite in acest moment legate de posibila ucidere a inca 20 de fete.

Dinca a fost audiat marti si in cazul unei a treia crime. Audierea a avut loc dupa ce acasa la suspect s-ar fi gasit telefonul unei tinere, disparuta de acasa si gasita moarta intr-un parc din Craiova acum cativa ani.

In acest caz este vorba despre Alexandra Goghez, o tanara de 17 ani care a disparut de acasa in 2015 si care a fost gasita moarta in parcul „Nicola Romanescu” din Craiova. Fata era decapitata si s-a dovedit ca fusese jefuita si violata.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: