Aberatiile despre Iohannis de la Romania TV, sanctionate DUR de CNA

news

CNA a decis, marti, sa amendeze cu 20.000 de lei Romania TV, pentru o emisiune in care Corneliu Vadim Tudor a spus ca Romania „e pe mana unui handicapat, un neamt de mana a doua”, membrul Consiliului Dorina Rusu precizand ca exista o asemanare din ce in ce mai mare intre OTV si Romania TV.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a analizat, in sedinta de marti, mai multe emisiuni difuzate la Romania TV, intre care si „Editie speciala” din 30 noiembrie 2014, in care au fost invitati Corneliu Vadim Tudor si Miron Cozma.

In aceasta emisiune, in afara de afirmatiile in care Corneliu Vadim Tudor se refera la Romania care s-ar afla „pe mana unui handicapat”, a „unui neamt de mana a doua”, acesta se mai intreaba „de ce nu sta dracului la cratita” „cucoana asta Angela”. In urma difuzarii acestei emisiuni, Romania TV si-a cerut scuze intr-o emisiune de stiri si s-a delimitat de afirmatiile facute de Vadim Tudor.

Pe de alta parte, CNA a analizat, marti, si alte emisiuni de la Romania TV, intre care si „Romania la raport” din 24 martie, care a fost moderata de Andreea Cretulescu si in care s-a discutat despre o serie de imobile care ar fi fost retrocedate de Traian Basescu unui barbat, Nicholas Jordan, mostenitor al industriasului Iordache Minciulescu, mentioneaza Mediafax.

Totodata, CNA a analizat emisiunea „Romania la raport” din 11 august 2014, in care a fost dezbatut subiectul unor adoptii care au avut loc in anii 1990, de care a fost legat numele lui Klaus Iohannis si al familiei acestuia.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: