Aberatiile disperatului Dragnea sunt tratate cu duritate de Iohannis: „E ingrijorator, omul si-a luat o palarie prea mare”

politica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, intr-o conferinta de presa sustinut la Summit-ul NATO de la Bruxelles, ca nu a contribuit la condamnarea lui Liviu Dragnea, afirmand ca liderul PSD si-a luat „o palarie prea mare” si nu face fata, astfel ca i s-au terminat argumentele politice si acum incepe cu atacuri la persoana, la familie. Presedintele considera ca liderul PSD are o „abordare inadecvata”, ceea ce este ingrijorator pentru ca este presedintele celui mai mare partid, este presedintele Parlamentului si „conduce prin interpusi Guvernul”.

„Nu sunt implicat (in condamnarea lui Liviu Dragnea –n.r.) si apucaturi dictatoriale nu am avut niciodata si nici nu imi propun sa am. Nu l-am ascultat, nici nu cred ca v-ati asteptat, dar am citit anumite stiri. E ingrijorator. Este, intre timp, mai mult decat evident ca omul si-a luat o palarie prea mare, nu face fata. Cu aceasta palarie prea mare, lui Dragnea i s-au terminat argumentele politice si incepe cu atacuri la persoana, la familie, o abordare inadecvata, si daca ar fi un simplu politician as lasa-o asa, la inadecvata, dar este foarte ingrijoratoare, fiindca acest om conduce cel mai mare partid, este presedintele Parlamentului si conduce prin interpusi Guvernul”, a spus Klaus Iohannis, citat de news.ro.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, i-a spus presedintelui Klaus Iohannis ca, daca „aranjeaza” condamnarea sa in dosarul angajarilor fictive, ea va da jos Guvernul Dancila a doua zi. Dragnea sustine ca e clar ca „miza principala a lui Iohannis este ca el sa nu mai existe. De asemenea, acesta a povestit ca un ofiter activ al serviciilor secrete i-a spus ca a participat la o intalnire cu sefii unor institutii, iar acestia vorbeau ca au „rezolvat un judecator” din dosarul sau si vor lucra in continuare pentru a-i face sa-l condamne, opinia sa fiind ca presedintele Klaus Iohannis a contribuit la condamnarea lui.

„Eu va spun ce vorbeau Raluca Turcan si Ludovic Orban, si vorbind si cu oameni din PSD, si cu oameni din alte partide. Raluca Turcan i-a promis presedintelui Iohannis ca, daca dumnealui aranjeaza condamnarea mea, ea garanteaza ca da Guvernul jos a doua zi. Condamnarea mea s-a realizat, Guvernul n-a picat. Bun, nici acum nu au inteles si nu vor intelege niciodata ce inseamna acest partid, ce inseamna PSD. (…) Nu-s prost. E clar ca miza principala a lui Iohannis este ca eu sa nu mai exist.”, a spus Liviu Dragnea, miercuri seara, la Antena 3.

Mai mult despre: ,

Comentarii: