Abia ajunsi in Germania, imigrantii s-au luat la BATAIE intre ei. Tabara devastata – Vezi VIDEO

news

Imagini socante dintr-o tabara de refugiati din Dresda, Germania. Imigrantii s-au luat la bataie intre ei, folosind ca arme scaunele si mesele oferite de germani.

In bataie sunt implicati zeci de imigranti, care se bat si lovesc cu tot ce au gasit in tabara. Scaune si mese zboara dintr-o parte in alta.

Un record de 104.460 de solicitanti de azil au intrat in cea mai mare economie a Europei in august si tara se asteapta la aproximativ 800.000 de refugiati si migranti in acest an — de patru ori nivelul anului trecut, noteaza Reuters.. Cresterea dramatica a numarului de sosiri a produs ingrijorare la nivelul autoritatilor locale, care solicita mai multe fonduri de la guvernul federal, dupa ce Berlinul a anuntat ca sirienii care au parasit tara din cauza razboiului civil sunt bineveniti.

Peste 13.000 de imigranti, majoritatea refugiati din Siria, au intrat in Germania din Austria de sambata.

Guvernul german ar urma sa anunte un pachet bugetar in valoare de 5 miliarde de euro pentru a ajuta autoritatile locale sa gestioneze afluxul de refugiati. De asemenea, guvernul de la Berlin vrea sa faca procedura de azil mai eficienta, reducand timpul de solutionare a cererilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: