„Abia astept sa tip ‘Tariceanu e cel mai batran presedinte de partid'”. Cum pleaca Basescu de la sefia PMP

politica

Fostul presedinte Traian Basescu a spus sambata, la Congresul PMP unde se retrage de la sefia partidului urmand sa fie aleasa noua conducere, ca a venit vremea sa isi scrie memoriile si abia asteapta sa se termine Congresul pentru a putea tipa ca liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a ramas cel mai batran presedinte de partid. Presedintele executiv Eugen Tomac a suspus votului acordarea titlului de presedinte onorific lui Traian Basescu, iar acesta a spus ca ramane alaturi de partid.

„A venit vremea sa-mi scriu memoriile. Mai e un lucru, bine ca nu i-a venit niciunui ziarist sa spuna ca Basescu e cel mai batran presedinte de partid. Abia astept sa se termine Congresul ca sa tip ‘Tariceanu e cel mai batran presedinte de partid’”, a declarat Traian Basescu, citat de news.ro.

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a supus la vot oferirea titlului de de presedinte de onoare a PMP lui Traian Basescu. In replica, fostul presedinte a spus ca va ramane mereu aproape de PMP si de obiecivele acestuia.

“Vreau sa ne intelegem foarte bine. Nu este o functie, este un titlu. In cariera mea de presedinte am primit vreu 5 titluri de doctor honoris, il pun si pe acesta in aceeasi linie. Trebuie sa va spun ca de la Universitati prestigioase (…), dar este un titlu prestigios, nu o functie executiva. Voi onora acest titlu pe care mi l-ati acordat, ramanand mereu aproape de PMP si de obiective”, a spus Basescu.

Dupa ce a primit titlul, Basescu s-a dus in sala, alaturi de delegati si a spus ca va urmari de acolo desfasurarea Congresului.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: