Abia eliberata, Elena Udrea s-a trezit cu limbi grase din partea lui Chirieac: „Ati fost in prizonierat”

news

Elena Udrea a oferit, imediat dupa eliberare, un interviu postului de proapganda al PSD, Romania TV. Prezent in studio, analistul Bogdan Chirieac a dat dovada de o atitudine extrem de slugarnica fata de fostul ministru PDL.

Chirieac a sustinut ca detentia din Costa Rica a infractoarei Elena Udrea a fost de fapt un „prizonierat”.

Iata intrebarile/consideratiile lui Bogdan Chirieac in dialogul cu Elena Udrea:

Bogdan Chirieac: Aveti de gand sa va intoarceti in Romania? Macar prin dezvaluirile pe care stiu ca le puteti face sa nu se mai repete in Romania razboiul romano-roman. Epoca aceasta cumplita, neagra, care a tinut tara pe loc sa nu mai poata fi repetata! Anul viitor sunt alegeri prezidentiale. Daca publicul nu va fi foarte bine informat, iar in acest sens dumneavoastra puteti juca un rol fundamental, ne putem trezi, din nou, cu ceea ce ati trait si dumneavoastra, dar si noi, din 2014 incoace.

Elena Udrea a zis: Ati descris foarte bine situatia din Romania. Este un razboi intre romani, unul stimulat, gandit, a fost o strategie foarte bine pusa la punct care a prins. Romanii au fost invrajbiti unii impotriva altora. Dezvaluirile mele poate ar pune gaz pe foc. Datorita experientelor mele, da, as putea ajuta la normalizarea lucrurilor in tara. Deocamdata nu am cum sa ma intorc in Romania. De ce? Pentru ca am statutul de refugiat care imi interzice sa ma intorc si pentru ca fetita mea nu are pasaport pana la finalul lunii ianuarie. In functie de evolutiile din Costa Rica, voi vedea ce se va intampla. Mi-as dori mult ca nebunia de acasa sa se termine si acest lucru este responsabilitatea clasei politice.

Bogdan Chirieac: Venind in tara ma gandesc ca va puteti apara altfel in fata unui complet de judecata constituit corect, altfel decat din Costa Rica.

Elena Udrea: Am cerut si prima data sa fiu audiata de aici, din Costa Risca, dar s-a respins. Am fost judecata in lipsa. Este o problema. Judecatorii sunt aceiasi. Nu sunt judecatorii care m-au judecat pe mine, dar sunt, de exemplu, judecatori care au judecat-o pe Alina Bica sau pe cei care au fost eliberati recent. Deci vor fi aceiasi judecatori. Nu ne putem pune mari sperante ca lucrurile se schimba radical. Lupta se va duce mai departe. Voi vedea cum voi putea organiza lucrurile astfel incat sa ma pot apara, cu adevarat, in dosarul in care sunt acuzata complet nefondat, fara probe, si complet fals si ilegal. Dosarul acela este o tampenie creata de Kovesi si Coldea pentru ca eu sa ajung in puscarie.

Bogdan Chirieac: Partenerul strategic american al Romaniei a avut un rol in arestarea dvs.?

Elena Udrea: Nu stiu sa va spun. Am presupunerile mele despre care nu vorbesc acum. Am si indicii rezonabile, dar nu as spune nimic deocamdata pentru ca as face acuzatii care pot fi grave si trebuie probate.

Bogdan Chirieac: In presa din Romania, cand dumneavoastra erati in prizonierat, s-a speculat ca ati fost vizitata agenti FBI din SUA. Puteti confirma sau infirma informatia?

Elena Udrea: Nu stiu de ce s-a lansat aceasta informatie. Nu stiu cine a avut interes sa o faca, dar nu ne-a vizitat FBI si nici nu as fi avut ce sa spun.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: