Absurd. Motivul pentru care directorul Bibliotecii Universitare din Iasi si-ar fi ucis sotia in ziua de Craciun

news

Directorul Bibliotecii Universitare din Iasi, Bogdan Maleon, care a fost gasit mort, langa sotia sa, care zacea si ea fara suflare, si-ar fi ucis sotia intr-un moment de furie.

Reporterii ieseni relateaza ca tragedia ar fi fost provocata de o discutie dintre cei doi soti care ar fi plecat de la un apel telefonic.

Urmele de pe trupul neinsufletit al femeii dau de inteles faptul ca Bogdan Maleon a lovit-o puternic, a sugrumat-o, iar apoi si-a pus capat zilelor, scrie bzi.ro.

Anchetatorii au gasit-o pe sotia directorului BCU, la mansarda, strangulata cu o curea. Bogdan Maleon era spanzurat tot cu o curea, care era prinsa de un geam de la mansarda. Cel mai probabil cei doi au decedat in seara de ajun. De la fata locului au fost ridicate si doua pahare, anchetatorii vor verifica daca cele doua persoane au consumat bauturi alcoolice. Anchetatorii au luat in calcul ca varianta de lucru gelozia, scrie Ziarul de Iasi.

“M-a daramat tragedia din familia Maleon. Vorbisem cu Bogdan recent, cand i-am cerut cateva poze pentru o expozitie si m-a ajutat imediat. La inceputuri, am petrecut mult timp cu el si alti colegi de la Universitate si Institutul Xenopol, intr-un grup informal de teoria istoriei. I-am apreciat gandirea foarte bine asezata, lecturile extinse si extraordinara eleganta. Apoi, a avut o stralucita cariera universitara. Dumnezeu stie ce s-a petrecut si cum s-a ajuns la aceasta tragedie. Dar dincolo de explicatii, ramane o cumplita tragedie. Dumenezeu sa-i ierte, pe Bogdan si Anda. Condoleante familiilor!”, a spus Adrian Cioflanca, istoric.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: