Abuzuri pe mosia lui Oprisan. Jandarmii au INCATUSAT un tanar care distribuia pliante cu Dacian Ciolos: „M-au lovit in ficat” – VIDEO

politica

Un tanar membru PNL care distribuia pliante cu platforma lui Dacian Ciolos, in Foscsani, a fost incatusat si bagat in duba de catre jandarmi. Tanarul a acuzat ulterior ca a fost batut de jandarmi.

„In urma cu putin timp, jandarmii au folosit mijloace violente impotriva unui grup de tineri liberali aflati in Piata Obor din Focsani, intr-o actiune de informare preelectorala. Dupa ce i-au urmarit prin toata piata, se pare la un ordin primit prin telefon, jandarmii i-au “invitat” la duba. Apoi, fara nici un motiv aparent, s-au napustit asupra unui membru PNL care a fost incatusat imediat si luat pe sus la masina fortelor de ordine. Tanarul a facut un atac de panica si a ajuns in final la Unitatea de primiri urgente a Spitalului Judetean.

Este in mod clar un abuz fara precedent al jardarmilor, pentru ca legea care le reglementeaza activitatea permite actiunea in forta doar in anumite conditii exceptionale (tulburarea grava a ordinii publice, comportament violent, etc.), ceea ce, in mod evident, nu s-a intamplat”, a relatat un martor pe Facebook.

Tanarul incatusat, al carui nume este Daniel Diaconu, a acuzat apoi ca a fost batut de catre jandarmi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: