Abuzurile Gabrielei Firea genereaza un nou protest. Angajatii refuza sa mai munceasca si cer „dreptate”

politica

Decizia Gabrielei Firea de a-l demite pe directorul Circului Globus a stranit proteste din partea angajatilor acestei institutii. Acestia refuza sa mai munceasca, informeaza EVZ.

Firea l-a demis pe directorul Victor Coman in urma unui incendiu in care au murit 11 animale. Angajatii protesteaza si au initiat o petitie in care cer sa se faca „dreptate”. Petitia are peste 1.000 de semnaturi in acest moment.

„Te rog sa ne ajuti cu aceasta petitie. Trebuie sa facem dreptate unui OM care iubeste Circul, sustine arta si, nu in ultimul rand, iubeste animalele. Distribuie si prietenilor tai care cred in arta circului. Pana luni trebuie sa strangem 2.000 de semnaturi“, este anuntul facut pe pagina de socializare a unei iubitoare de circ.

Citeste si: Solidaritate fara precedent a medicilor in fata abuzurilor Gabrielei Firea. Scrisoare de sustinere fata de managerul demis in forta la televizor

„Datorita strategiei lui manageriale, Circul Globus a ajuns in secolul XXI tinand pasul cu marile Circuri Internationale“, este un alt mesaj lasat de un alt iubitor de Circ pe reteaua de socializare.

„Semnez aceasta petitie din respect pentru un OM care a demonstrat de nenumarate ori ca ii pasa atat de bunul mers al Circului Globus cat si de salariatii si colaboratorii acestei institutii de cultura. Sper din tot sufletul ca decizia de demitere din functie a d-lui Director Victor Coman sa fie o decizie luata in pripa, asupra careia doamna Primar va reveni de indata ce va primi toate informatiile referitoare la acest accident nefericit“, scrie un angajat al Circului Globus.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: