news

Accident cu o coloana militara in Bucuresti, o masina a ricosat intr-un vehicul militar. O persoana a fost ranita

Sambata a avut loc o coliziune intre patru autoturisme, in urma careia unul dintre acestea a lovit un vehicul blindat al Armatei. O persoana a fost ranita.

Vehiculul militar ar fi un TAB francez, au declarat surse oficiale.

La data de 27 mai a.c., in jurul orei 15:27, Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul ca, pe DNCB, Splaiul Unirii, la intersectie cu autostrada A2, s-a produs un accident rutier intre mai multe autovehicule, printre care si un vehicul militar, anunta Politia Capitalei.

La fata locului, s-au deplasat politistii rutieri din Popesti Leordeni, care au constatat faptul ca un autoturism a intrat in coliziune cu alte trei autoturisme, care se deplasau pe acelasi sens de mers, imprejurare in care unul dintre acestea a intrat in coliziune cu o autospeciala militara, care se deplasa din sens opus.

In urma evenimentului, a rezultat rezultat ranirea unei persoane, care a fost transportata cu echipajul medical la un spital din Bucuresti.

Cei 5 conducatori auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Politistii rutieri din Popesti Leordeni efectueaza activitati specifice, pentru stabilirea situatiei de fapt si de drept si luarea masurilor legale care se impun.

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

PSD-PNL, doar 1,67% dintre voturi. Sondaj printre tinerii romani membri ai comunitatii Reddit. Ce partid este pe primul loc

Un sondaj realizat in randul comunitatii Reddit Romania arata ca PSD-PNL ar obtine numai 1,67%…

22 de minute ago

AUR aduce circul si la Brasov. L-a trimis pe scandalagiul Dan Tanasa sa candideze la Primarie

AUR Brasov si-a schimbat peste noapte candidatul la Primaria Brasov, anuntand vineri ca noul candidat…

O oră ago

Premierul Poloniei: „Situatia din Ucraina este critica. Deznodamantul razboiului s-ar putea decide in urmatoarele saptamani”

Premierul polonez Donald Tusk a avertizat vineri ca in Ucraina "situatia pe front este critica"…

O oră ago

Puscarie pe viata. O retea de agenti care incerca sa vanda documente ultrasecrete ucrainene rusilor a fost retinuta in regiunea Harkov

O retea de agenti care incerca sa transmita Rusiei documente ultrasecrete de la o uzina…

2 ore ago