Accident dramatic pe o linie de metrou din Mexic. Cel putin 13 oameni au murit

externe

Cel putin 13 persoane si-au pierdut viata si alte 70 au fost ranite dupa ce un pod pe care circula un tren de metrou cu mai multe vagoane in Ciudad de Mexico s-a prabusit peste o artera rutiera in cursul serii de luni, transmit Reuters si EFE, citate de Agerpres.

Imagini difuzate de postul local Milenio TV arata cum podul, peste care trecea linia 12 de metrou intre statiile Olivos si Tezonco, se prabuseste peste masinile aflate in trafic.

‘In acest moment, conform cifrelor preliminare, din nefericire exista 13 persoane care si-au pierdut viata si in jur de 70 de raniti care sunt transportati la diferite spitale’, a comunicat intr-un mesaj pe Twitter Agentia de management integrat al riscurilor si protectiei civile din capitala mexicana.

Primarul orasului, Claudia Sheinbaum, s-a deplasat la locul accidentului si a transmis pe Twitter ca ‘pompieri, personal de urgenta lucreaza. Mai multe spitale dau ajutor. Vom oferi mai multe informatii in scurt timp’.

Alte imagini difuzate de posturi de televiziune si pe retele de socializare arata echipe medicale de urgenta si pompieri cautand supravietuitori la locul tragediei.

Mai mult despre:

Comentarii: