Accident feroviar in judetul Vaslui. Un autoturism a fost izbit de tren

news

Un autoturism a fost lovit, vineri, de un tren la o trecere la nivel cu calea ferata din judetul Vaslui. Oua persoane aflate in autovehicul au fost evaluate, au primit primul ajutor, dar au refuzat transportul la spital, potrivit BZI.

„Detasamentul de pompieri Barlad intervine cu o autospeciala pentru descarcerare si o ambulanta SMURD tip B2 (echipaj de prim ajutor), pentru asigurarea masurilor PSI, evaluarea si acordarea primului ajutor victimelor unui accident feroviar produs la o trecere la nivel cu calea ferata, intre localitatile Grivita si Balabanesti (DN24 D).

In accident a fost implicat un tren de calatori si un autoturism, in cele doua mijloace de transport aflandu-se 43 de persoane (39 de calatori, un conductor, un controlor, in tren, precum si doua persoane in autovehicul). La fata locului a intervenit si o ambulanta tip C apartinand SAJ Vaslui”, potrivit ISU Vaslui.

Autoturismul a fost tarat cel putin 150 de metri pe calea ferata, dupa care a lovit un parapet. Cei doi ocupanti ai masinii au reusit sa iasa singuri din vehicul.

Persoanele aflate in autovehicul au fost evaluate, au primit primul ajutor, dar au refuzat transportul la spital. Niciunul dintre pasagerii trenului nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: