news

Accident grav in centrul Bucurestiului: un barbat, aparent baut, care se intinsese pe prima banda, a murit dupa ce a fost lovit in plin de o masina

Un accident cu victima a avut loc in aceasta dimineata in zona Piata Unirii. O persoana a fost lovita de masina, iar in urma impactului puternic aceasta a decedand. Traficul din zona a fost afectat de acest incident.

Conform informatiilor transmise de membrii comunitatii „Info Trafic Bucuresti si Ilfov” si citate de B365, accidentul s-a petrecut in jurul orei 06:40 la Piata Unirii. O persoana a fost lovita de o masina, in apropiere de statia de autobuz din fata Hanului lui Manuc. Iata mesajul transmis pe retelele sociale:

Nu sunt cunoscute cu exactitate circumstantele in care s-a produs accidentul. Cu toate astea, oamenii spun ca respectiva persoana se afla sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor psihoactive.

Victima este un barbat in varsta de 35 de ani. Conform martorilor, ar fi vorba despre un om al strazii, care se intinsese pe partea carosabila, pe prima banda. Astfel ca, soferul masinii nu a reusit sa mai evite impactul.

Din nefericire, echipajele medicale ajunse la fata locului nu au putut ajuta persoana vatamata. Ranile suferite de aceasta au dus la deces.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost unul negativ.

Traficul din zona respectiva a fost afectat de acest incident, circulatia pe banda 1 si banda 2 este restrictionata pentru continuarea cercetarilor la fata locului.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Dupa moartea sa intr-un accident de elicopter, apar amanunte socante despre trecutul sangeros al „Macelarului din Teheran”

Fostul presedinte iranian Ebrahim Raisi a fost unul dintre cei mai inversunati inamici ai reformelor,…

2 minute ago

Un student ucrainean arestat in Rusia pentru postari impotriva razboiului, salvat din inchisoare dupa ce prietenii sai au cerut ajutorul fiicei lui Putin

Pana de curand, cetateanul ucrainean Serhii Hulko a fost un student la medicina cu rezultate…

31 de minute ago

Joe Biden critica mandatele de arestare cerute de CPI impotriva liderilor israelieni: „Ofensiva Israelului in Gaza nu este un genocid”

Presedintele american Joe Biden a declarat luni ca ofensiva israeliana in Gaza "nu este un…

46 de minute ago

Recep Erdogan anunta o zi de doliu national in Turcia, in onoarea „dragului meu frate Raisi”

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat luni o zi de doliu national dupa moartea…

O oră ago

Surse: Ciolacu merge la Erdogan cu o propunere halucinanta, romanii sa intre doar cu buletinul in Turcia. Ar insemna ca si turcii sa intre doar cu buletinul intr-o tara UE

Premierul Marcel Ciolacu intentioneaza sa ii propuna presedintelui Turciei, Recep Erdogan, ca romanii sa poata…

14 ore ago