Accident INFIORATOR in Hunedoara: Bunicii si nepotul au murit STRIVITI sub un TIR

news

Carnagiu pe o sosea din Hunedoara. O familie, bunicii si nepotul lor de 14 ani, a murit pe loc din cauza unei clipe de neatentie. Autorismul a intrat intr-o depasire extrem de riscanta si a ajuns sub rosile unui TIR.

Un accident grav a avut loc, intre localitatile Hateg si Ciopeia, pe Drumul National 66 Deva – Petrosani. Din primele informatii furnizate de Inspectoratul de Politie Judetean Hunedoara, in accident au fost implicate un autoturism si un camion.

„Victimele sunt doi adulti si un minor de aproximativ 14 ani. Accidentul mortal s-a petrecut, dupa ce soferul autoturismului s-a angajat intr-o depasire fara sa se asigure corespunzator, a intrat pe contrasens si s-a ciocnit frontal cu autotrenul”, a precizat Laura Bradu, de la Inspectoratul de Politie Judetean Hunedoara.

„Pompierii s-au deplasat cu o autospeciala de descarcerare si o ambulanta tip B2 gasind la locul producerii impactului violent dintre un autotren si un autovehicul, inmatriculat in judetul Gorj, trei victime incarcerate decedate. Cele doua mijloace de transport erau iesite in afara partii carosabile, victimele decedate aflandu-se in autovehicul. Operatiunile de descarcerare au fost deosebit de dificile deoarece autoturismul se afla in proportie de peste 50 la suta sub partea frontala a autotrenului”, a informat ISU Hunedoara, citat de Romania TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: