news

Accident mortal pe drumul dintre Curtici si Arad. Un motociclist aflat in depasire a intrat intr-o masina care a virat fara sa se asigure

Un motociclist si-a pierdut viata, joi dimineata, intr-un accident rutier petrecut pe drumul judetean dintre Curtici si Arad, potrivit Arad Online.

Soferul in varsta de 44 de ani ar fi virat fara sa se asigure iar motociclistul aflat in depasire a intrat direct in masina. Trupul barbatului a ajuns la cativa metri distanta de motocicleta pe care se afla.

La fata locului au ajuns mai multe echipaje ale ISU Arad si IPJ Arad, insa cei de la SMURD nu au reusit sa-i salveze viata.

Potrivit IPJ Arad testarea cu aparatul alcooltest a indicat ca soferul autoturismului nu se afla sub influenta alcoolului.

Cercetarile sunt continuate de politisti, intr-un dosar penal intocmit pentru ucidere din culpa, in vederea stabilirii cauzelor si imprejurarilor care au dus la producerea accidentului.

La putin peste o ora de la producerea tragicului accident, pe acelasi drum s-au ciocnit doua masini si o camioneta, ajungand in santul de pe marginea drumului, fiind inregistrate doua victime.

Urmareste-ne si pe:
Camelia Stanciu

Share
Published by
Camelia Stanciu

Recent Posts

Premierul slovac Fico ramane in stare grava, dar stabila, poate vorbi

Premierul Slovaciei, Robert Fico, ramane in stare grava, dar stabila si poate vorbi putin, a…

2 ore ago

Viktor Orban vine in Transilvania chiar inainte de alegerile din 9 iunie. Ministru ungar: „Oricine este dusmanul maghiarilor din Transilvania este dusmanul Ungariei”

Premierul Ungariei, Viktor Orban, va sosi in Transilvania la inceputul lunii iunie, subliniind parteneriatul strategic…

3 ore ago

Rascoala in Noua Caledonie a celor care doresc independenta. Franta a trimis trupe pentru a readuce „ordinea si linistea” – Video

Franta a impus miercuri stare de urgenta in teritoriul francez Noua Caledonie din Pacific pentru…

2 ore ago

Pretul saormelor s-a dublat in Germania, problema a fost dezbatuta chiar si de cancelarul Scholz. Un nou termen isi face loc in politica germana: donerflatia

In Germania, doner kebab (similar cu faimoasa saorma din Romania), odinioara accesibil, a devenit emblema…

5 ore ago

A 17-a editie a Conferintei Internationale „Perspectives in Banking and Financial Law”, organizata de Facultatea de Drept din cadrul ASE Bucuresti

A 17-a editie a Conferintei Internationale „Perspectives in Banking and Financial Law”, organizata de Facultatea…

2 ore ago