Doua eleve de 15 ani au fost lovite pe trotuar de un sofer drogat in Bucuresti. Una dintre fete este in stare grava

news

Doua fete in varsta de 15 ani care mergeau pe trotuar au fost lovite de o masina, care a ricosat dupa ce a fost izbita de alte doua, pe soseaua Vitan-Barzesti din Capitala. Soferul vinovat ar fi consumat cocaina.

Una dintre fete se afla in stare grava si a fost dusa la spitalul Marie Curie, cea de-a doua are rani usoare.

Circulatia rutiera in zona este restrictionata pe o banda, pe sensul de mers catre Splaiul Unirii.

„In jurul orei 07:50, Brigada Rutiera a fost sesizata prin intermediul SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident de circulatie pe Sos. Vitan-Barzesti.

Din primele informatii, conducatorul unui autovehicul in varsta de 36 ani, care se deplasa pe soseaua Vitan-Barzesti, dinspre Pod Vitan catre Soseaua Oltenitei, ajuns in dreptul sediului INML, ar fi efectuat virajul la stanga, moment in care a intrat in coliziune cu alte doua autovehicule care circulau din sens opus. In urma impactului, acesta s-a rasturnat pe lateral, lovind si doi pietoni, care se aflau pe trotuar.

Victimele, minore in varsta de 15 ani, au fost transportate la spital, in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Conducatorii autovehiculelor implicate in accident au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero.

De asemenea, conducatorul autovehiculului in varsta de 36 de ani a fost testat si cu aparatul Drugtest, rezultatul indicand prezenta in organism a substantelor psihoactive. Acesta a fost condus la INML in vederea recoltarii de mostre biologice.

In continuare se efectueaza cercetari in vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor si conditiilor in care s-a produs accidentul de circulatie.

Traficul rutier se desfasoara pe banda II de circulatie pe soseaua Vitan-Barzesti, dinspre Soseaua Oltenitei catre Pod Vitan”, a anuntat Politia.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: