news

Accident tragic pe DN1, la Avrig. Trei morti, dupa ce un camion a lovit un autoturism si a cazut de pe un pod

„ATENTIE – trafic blocat pe DN1 la Avrig! Circulatie este intrerupta pe ambele sensuri pe DN1, in zona Centurii Orasului Avrig din cauza unui accident deosebit de grav. Un autocamion a intrat in coliziune cu un autoturism, dupa care a cazut de pe pasajul de peste calea ferata, incidentul fiind soldat cu trei victime.  Si traficul feroviar este blocat pe magistrala 200 Sibiu – Brasov. Circulatia este momentan deviata prin orasul Avrig, pana la eliberarea carosabilului“, comunica astazi, in cursul zilei, DRDP (Directia Regionala de Drumuri si Poduri) Brasov.

In urma accidentului, trei oameni au murit pe Centura Avrigului, in judetul Sibiu, pe DN 1. In urma unei explozii la o roata, un camion a intrat in coliziune cu o masina si a cazut de pe viaduct langa o cale ferata.

„Politistii rutieri, politistii de la transporturi si echipele medicale sunt la fata locului pentru desfasurarea interventiei medicale si cercetarea imprejurarilor producerii accidentului. Din primele cercetari efectuate, se pare ca in urma unei explozii la o roata, un autocamion a intrat in coliziune cu un autoturism, dupa care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, incidentul fiind soldat cu trei victime”, a transmis Luciana Lazar, purtatorul de cuvant al IPJ Sibiu.

Ulterior, aceasta a adaugat ca „politisti Serviciului Rutier au stabilit faptul ca soferul basculantei, un barbat in varsta de 67 de ani, domiciliat in Tilisca (judetul Sibiu), (…) in timp ce se deplasa pe sensul Fagaras – Sibiu, ar fi intrat in coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un barbat de 38 de ani, domiciliat in judetul Covasna. Impreuna cu acesta in autoturism se afla un alt barbat,  in varsta de 42 de ani, domiciliat in judetul Covasna.

In urma accidentului, autobasculanta a parasit partea carosabila si s-a rasturnat sub viaduct. Din pacate, toate cele 3 persoane au decedat.”

Drumarii de la DRDP Brasov au verificat structura de rezistenta a pasajului, aceasta nefiind afectata. Au fost afectate doar bordurile si balustrada, anunta DRDP Brasov, conform turnulsfatului.ro.

Traficul rutier si pietonal a fost blocat pe DN 1, la fel si cel feroviar, pe magistrala 200 Sibiu – Brasov, ulterior acesta fiind reluat.

(Foto: DRDP Brasov)

Urmareste-ne si pe:
Flavius Iancu

Share
Published by
Flavius Iancu

Recent Posts

Inalt oficial de la Praga: „Vom asista la un scenariu tip ‘lebada neagra’ pentru Rusia. Atunci totul in Rusia se va sfarsi”

David Stulik,  unul dintre diplomatii cehi care vorbesc fluent ucraineana, reprezentant special pentru Parteneriatul Estic…

5 ore ago

Alba: Motorul unui autocar in care se aflau 40 de copii si sase adulti a luat foc. Toti s-au evacuat

Un incendiu a izbucnit, vineri seara, pe autostrada A10, intre Alba Iulia si Lancram, la…

5 ore ago

Mama unei adolescente ucise pentru ca a refuzat o casatorie aranjata, arestata in Pakistan

O femeie condamnata pentru uciderea fiicei sale adolescente in Italia in urma cu trei ani,…

5 ore ago

Un britanic beat a fost arestat dupa ce a incercat sa deschida usa avionului in timpul zborului

Un britanic beat, in varsta de 28 de ani, a fost arestat dupa ce ar…

5 ore ago

Rebelii houthi spun ca cel putin 16 persoane au fost ucise si peste 40 ranite in urma atacurilor britanico-americane in Yemen

Un raid aerian comun al SUA si al Marii Britanii asupra lansatoarelor de rachete houthi…

6 ore ago

Mihai Morar, enervat de vizita cu Gulfstream G200 a lui Ciolacu la Baia Mare: „Cu Jet ai venit, cu jet pleci”

Realizatorul Mihai Morar a comentat enervat vizita fastuoasa a premierului PSD Marcel Ciolacu la Baia…

2 ore ago