Aceasta batranica este si astazi pe trotuar in Bucuresti. UMILITA zilnic pentru ca nu are autorizatie

life

Batranica are 88 de ani si vinde zilnic pe jos, intre masini, pe langa Piata Obor din Bucuresti. Nu a avut bani si nici pile ca sa isi poata gasi o taraba in piata. Acolo isi are loc doar mafia pietelor, care vinde la suprapret produsele taranilor.

Batranica face zilnic un drum lung pentru a castiga cativa banuti. Vine din comuna Mihailesti, din judetul Giurgiu. Are cateva produse pe care incearca sa le vanda, stand intr-o caldura coplesitoare. Dar nu asta este problema ei cea mai mare,  ci politia comunitara din Sectorul 2 care o alunga de cate ori o vede.

Batranica nu a avut bani pentru certificat de producator si nici cunostinte ca sa obtina o taraba in piata. Tarabele sunt oricum controlate de mafia pietelor,  aici fiind in mare parte intermediari care vand produsele taranilor la suprapret. De aceea, batranica este nevoita sa-si caute loc pe trotuar, printre masini. Ea spera in fiecare zi ca politistii nu o vor vedea si va reusi sa castige cei cativa banuti pentru mancare.

Mai multi bucuresteni care au aflat de aceasta situatie revoltatoare incearca acum sa se organizeze pe retelele de socializare pentru a o ajuta pe femeie. Sa mearga de cate ori au timp, sa o caute si sa-i cumpere produsele. Sa o ajute sa-si vanda cat mai repede cele cateva legume pe care le cara de departe pentru a se putea intoarce cat mai repede acasa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: