Aceasta este noua „casuta” a cuplului Olguta Vasilescu-Claudiu Manda. Are robinete cu foita de aur de 24K

news

Pesedistii Claudiu Manda si Lia Olguta Vasilescu au achizitionat, de curand, un palat in centrul Craiovei, proaspat renovat, care are printre dotari si „clante cu foita de aur”. Senatorul PSD Claudiu Manda sustine ca o parte din banii pe care i-a dat pe casa provine din „imprumuturi de la cunoscuti”.

Casa este un conac boieresc ce dateaza din 1906, foarte aproape de centru, informeaza Ziarul de Craiova.

Casa se desfasoara pe o suprafata de peste 200 mp, cu parter, etaj si mansarda, Conacul are doua livinguri, trei dormitoare, un dressing, o sala de dinning, o bucatarie si doua birouri. In plus, a fost amenajata o sala de cinema.

“Pentru cei mai pretentiosi si care prefera casele boieresti, va ofer spre vanzare un imobil special ce imbina stilul baroc cu luxul si ceea ce inseamna conceptul smart-house. La exterior a fost izolata cu polistiren de 10 cm grosime si densitate de 80, iar la interior, peretii au fost refacuti si tencuiti si se ‘bucura’ de vopseaua decorativa de la San Marco, in stilul Roxidan si Stucco Venetian”, mentiona vanzatorul in anuntul postat pe un site de specialitate.

Luxul este oferit insa de finisajele deosebite care imbina stilul clasic al locuintei cu beneficiile caselor moderne inteligente.

“Ca si ‘exces de lux’, in livingul de la parter avem un semineu impunator si elegant in acelasi timp. Toate camerele au candelabre import Italia, usile sunt dotate cu clante cu cristale Swarorovski, baile au robinetii suflati cu aur de 24k, iar toate vasele wc au capace soft-close. La mansarda, ferestrele au o perdea pentru ‘intuneric’, sunt actionate din telecomanda si sunt prevazute cu senzori de ploaie si vant pentru inchidere automata”, se arata in anuntul de vanzare.

In plus, intreaga locuinta este dotata cu sistem de supraveghere si monitorizare video, interfon, sisteme de climatizare si sonorizare de inalta performanta. Incalzirea se face prin pardoseala.

Sistem de sonorizare performant a fost instalat si in curte, acolo unde a fost amenajata o gradina, o terasa acoperita si, bineinteles, o piscina.

“Curtea este impartita in trei zone: o terasa acoperita cu perdea actionata electric, unde se afla locul de luat masa si un gratar din caramida complet utilat, inclusiv plita si rotisor; o piscina incalzita (8/4 m), cu camera tehnica proprie si dus; zona verde cu gazon, braduti si plante ornamentale”.

Reactia lui Claudiu Manda la informatiile despre noua casa

“Am cumparat casa cu suma de 230.000 de euro. O mare parte din bani a fost imprumutata de la cunoscuti, cu contract la notar. Sper sa achit imprumutul dupa petrecerea de nunta”, a declarat Manda.

Lia Olguta Vasilescu a declarat anul trecut un venit de aproape 145.000 de lei din indemnizatia primita in calitate de deputat si ministru al Muncii. In plus, aceasta detine si bijuterii pe care le-a estimat la 10.000 de euro si economii in euro si lei in valoare de peste 186.000 de lei.

Cuplul Manda-Vasilescu au anuntat luna trecuta ca se pregatesc de oficializarea relatiei in aceasta primavara.

Mai mult despre: ,

Comentarii: