Aceasta masina demonstreaza legaturile stranse dintre Liviu Dragnea si Tel Drum: „Traseul masinii TR-06-PAA este unul foarte interesant”

news

Jurnalista Carmen Dumitrescu a descoperit ca masina lui Stefan Valentin Dragnea, fiul sefului PSD, a ajuns acum in posesia unuia dintre oamenii de baza ai firmei Tel Drum.

„E de notorietate deja faptul ca Liviu Dragnea a negat public orice legatura apropiata cu seful din acte al Teldrum, Petre Pitis, pe care, spune liderul PSD, nu l-a mai vazut din timpul meciurilor de fotbal pe care le juca in vremea liceului. Trecand peste faptul ca minciuna are picioare scurte si ca, in anii recenti, cei doi au fost vazuti impreuna la petreceri ale partidului, nu putem sa nu ne intrebam ce cauta fosta masina a baronasului Stefan Valentin Dragnea la actuala ‘mana dreapta; a lui Pitis de la Teldrum, Nicoleta Pene?

Traseul masinii TR06PAA este unul foarte interesant, caci masina, tunata de baronasul Stefan a ajuns acum, in mod surprinzator la Teldrum. Si nu la oricine, ci la responsabila cu banii firmei si apropiata lui Petre Pitis, Nicoleta Pene.

Ne intrebam cum e posibil ca, in lipsa vreunei legaturi apropiate intre Dragnea si Pitis, sa se fi miscat astrele in asa fel, incat masina fiului lui Dragnea sa ajunga la sefa banilor TelDrum si buna prietena a lui Pitis? Adica oricine intelege sensul coincidentelor, dar parca unele sunt prea alambicate ca sa nu indice niste legaturi. Totusi, de la un om care minte si cu privire la propria mustata, nu ne asteptam la prea multi samburi de adevar prin declaratii…”, a scris Caemn Dumitrescu in Liber in Teleorman.

Directorul societatii Tel Drum, Petre Pitis, a declarat, in august, la sediul DNA ca el detine pachetul majoritar de actiuni al firmei, peste 50%, iar Liviu Dragnea nu e actionar.

Petre Pitis a fost marti la sediul DNA pentru a participa la desigilarea sistemelor informatice ridicate in urma perchezitiilor efectuate de anchetatori.

„Despre dosar nu pot sa va spun nimic, daca vreti va spun despre firma. Imi apartine mie. La perchezitie s-au gasit documentele cu care eu am cumparat actiunile, pachetul majoritar al actiuni. (…) Pachetul majoritar al actiunilor este al meu”, a declarat Pitis.

El a adaugat ca detine peste 50% din actiuni la societatea Tel Drum, diferenta fiind detinuta de alte cinci persoane, precizand ca Liviu Dragnea nu se numara printre acestia si nici nu a fost de cand se afla la conducerea firmei.

Petre Pitis a mai declarat ca nu exista o relatie personala intre el si Liviu Dragnea si nici nu l-a intalnit: „Nici o relatie personala, nu l-am intalnit nici cand era presedinte la Consiliul judetean, nu a semnat dumnealui contractele, m-am uitat pe ele, din partea Consiliului judetean (…) licitatiile erau semnate de un vicepresedinte al Consiliului judetean”, a spus Pitis.

„M-ati innebunit cu personajul asta! Il cunosc ca-i din judet, am jucat cu el fotbal in liceu cand eram elev in clasa a XI-a”, amai sustinut directorul Tel Drum.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: