Aceasta tanara de la USR a fost injurata de mama de un lider al PSD. Acesta este mandru: „Asa am facut”

politica

Viceprimarul PSD al Capitalei, Aurelian Badulescu, a injurat-o de mama pe o consiliera din partea USR, Ana Ciceala, si este mandru de acest lucru. „Asa am facut”, le-a spus Badulescu jurnalistilor. 

”Am fost astazi la sedinta Comisiei de Sanatate a Consiliului General in care am cerut sa vina Gabriela Firea si sa explice care este situatia de la Giulesti si ce masuri s-au luat. Evident, Primarul Capitalei nu a considerat ca merita sa-si piarda timpul cu un astfel de subiect, asa ca l-a trimis la sedinta pe omul sau de incredere, pe viceprimarul Aurelian Badulescu. Timp de 2 ore l-am ascultat si pe el si pe cei de la ASSMB cum se contrazic spunand ba ca Spitalul Giulesti este in subordinea Primariei, ba ca Primaria nu are niciun rol si nicio responsabilitate in criza stafilococului auriu. Aurelian Badulescu s-a incurcat atat de mult in minciuni incat nu a mai facut fata discutiei, iar sedinta s-a incheiat cu o criza de isterie din partea acestuia. Cert este ca Primaria nu a luat nicio masura, ca nu se considera responsabila pentru nimic din ceea ce se intampla la Giulesti si ca nici nu are de gand sa faca macar un control. Asadar, Gabriela Firea nu se simmte responsabila pentru absolut nimic in legatura cu imbolnavirea celor aproape 40 de nou-nascuti”, a postat pe pagina de Facebook Ana Maria Ciceala.

Badulescu ar fi consemnat injuratura si in procesul verbal al sedintei, scrie senatorul USR, Mihai Gotiu, pe pagina de Facebook. Aceasta nu este prima abatere a viceprimarului Badulescu, acesta avand de foarte multe ori un limbaj neadecvat.

”Colegii mei din USR Bucuresti mi-au relatat, aseara, un (nou) episod halucinant cu un PSD-ist de frunte in prim-plan. Ieri, Ana Ciceala a convocat Comisia pentru Sanatate si protectie sociala a municipiului Bucuresti, unde a invitat-o si pe Gabriela Firea. Sedinta a vizat drama de la Maternitatea Giulesti (spital aflat in subordinea Primariei Bucuresti), unde aproape 40 de nou-nascuti au fost infectati cu stafilococ auriu. Firea l-a delegat sa o reprezinte la Comisie pe unul dintre viceprimari (dupa ce veti citi continuarea veti intelege, sper, de ce nu-i scriu si numele). Doar ca adjunctul Gabrielei Firea nu prea avea chef sa raspunda la intrebari. Dupa ce a zis ca n-are vreo responsabilitate legata de infectarea bebelusilor, ca nici nu-si asuma re-deschiderea Maternitatii, ca ei doar consemneaza ce se intampla (!!! pai atunci de ce mai e in subordinea PMB?), viceprimarul PSD a trecut la mitocanie. Fara nicio jena, a inceput s-o injure ”de mama” pe Ana Ciceala. Ba, mai mult, pentru ”a intra in eternitate”, delegatul lui Firea a consemnat injuratura si in procesul-verbal al sedintei Comisiei! SI A SEMNAT! Pentru conformitate, puteti vedea, in facsimil, copia dupa acest proces-verbal (din motive de GDPR, am blurat semnaturile)”, a postat Mihai Gotiu pe pagina de Facebook.

Intrebat de Adevarul cum raspunde la acuzatiile USR privind jignirea lui Ciceala si consemnarea acesteia in procesul-verbal, Badulescu a raspuns sec: „Asa am facut!“.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: