Acest hotel n-a avut NICIUN client in 60 de ani. Ce ii tine pe oaspeti departe

life

Grande Hotel San Calogero, ridicat pe o colina din sudul Siciliei, are nu mai putin de 300 de camere. Ridicat la inceputul anilor ´50, a avut parte de doua inaugurari oficiale, dar cu toate astea niciun client nu i-a calcat pragul. Desi este o zona turistica, hotelul a ajuns acum o ruina.

Potrivit dailymail.co.uk, hotelul trebuia sa fie deschis oficial in urma cu mai bine de trei decenii, insa din cauza unor neintelegeri intre autoritatile locale si dezvoltator, hotelul a ramas inchis si in timp s-a degradat.

hotel 2

La inceputul anilor ´90, hotelul a trecut printr-o reabilitare serioasa, urmand sa fie reinaugurat in 1993. Dar nici atunci n-a fost sa fie. Intrucat fusese ridicat de cateva zeci de ani, sistemul de canalizare la care era racordat n-ar fi facut fata si s-ar fi iscat o multime de probleme.

hotel 3

Pentru ca fusese deja semnat un contract cu o firma care urma sa gestioneze hotelul, autoritatile locale au fost nevoite, in 2010, in urma unei decizii judecatoresti, sa plateasca despagubiri de 800.000 de euro.

hotel 4

In 2000, hotelul a fost preluat de o alta firma, dupa ce autoritatile locale au realizat un nou proiect pentru racordarea cladirii la sistemul de canalizare, insa lucrarile nu au mai fost demarate.

hotel panorama
hotel main

Hotelul se afla in apropierea unor bai termale, ceea ce l-ar putea transforma intr-un obiectiv interesant in zona. In plus, amplasarea lui pe o colina ii confera o panorama perfecta a imprejurimilor.

Foto: dailymail.co.uk

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: