Acest mesaj imens apare langa Cluj chiar intr-o comuna condusa de un primar PSD. Ce spun cei care l-au realizat

news

Mesajul „Muie PSD”, care poate fi vazut din avion inainte de aterizarea la Cluj, a fost scris intr-un lan de rapita de doi activisti clujeni.

Potrivit Europa FM, mesajul de mari dimensiuni a fost scris pe un deal din satul Samboleni, comuna Camarasu, unde primarul este chiar membru PSD. Realizarea mesajului anti-PSD a durat cateva ore, iar autorii au folosit un tractor, 30 de litri de motorina, un atelaj care ridica pamantul si un sistem GPS.

Cei doi activisti sustin ca mesajul trebuie luat ca atare si reprezinta, in fapt, ceea ce simt mai multi romani, printre care si cel care si-a inmatriculat masina in Suedia cu acest numar.

La scurt timp dupa publicarea fotografiilor pe o retea de socializare, au aparut si comentarii care pun la indoiala veridicitatea acestora, insa autorii ii invita pe toti la fata locului pentru a se convinge.

Unul dintre activisti, Sorin Bobis, a facut drumul pe jos de la Cluj spre Bucuresti la inceputul anului, pentru a atrage atentia asupra modificarilor aduse legilor Justitiei.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: