Acesta este cel mai COSMOPOLIT oras din Marea Britanie – Galerie FOTO

life

Orasul Boston, din regiunea Lincolnshire din Marea Britanie, a fost decretat de publicatia britanica Express ca find cel mai „segregat” oras din tara.

Mare parte dintre locuitori, o sesime din populatie, provine din Europa de Est. Imigrantii spun ca nu au nevoie sa se integreze pentru ca se simt ca acasa. Ei isi duc viata separati total de cultura britanica, multi spunand ca nu vorbesc deloc limba engleza. „Ne place aici, parca am fi in Lituania”, a declarat un localnic.

Emil Koval, in varsta de 39 de ani, traieste pe o strada pe care 85% dintre vecini sunt imigranti. El s-a mutat de la Vilnius, capitala Lituaniei, in urma cu sase ani, impreuna cu toata familia. „Respectam cultura britanica, dar avem atat de multe lucruri din tara noastra incat nu ne este dor de ea”, spune acesta. Intreaga strada este ocupata de afaceri care nu au aproape deloc clienti englezi.

Afisajele stradale si semnele de circulatie sunt in sase limbi, astfel incat sa fie intelese de toti.

boston3

Boston a devenit atat de popular pentru imigranti intrucat aici sunt o multime de fabrici si de job-uri in agricultura. Localnicii britanici se declara uimiti de cat de „multe magazine si supermarket-uri au imigrantii”.

boston2

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: