„Acolo unde trotuarele sunt spalate cu sapun”. Marea, uriasa ipocrizie a propagandistilor pro-referendum

opinii

Campania agresiva a sustinatorilor „familiei traditionale”, in perspectiva referendumului, are un puternic miez anti-occidental, Vestul fiind locul de unde vine napasta casatoriilor intre persoane de acelasi sex asupra inocentului pamant romanesc. Principalele voci care apara sfanta legatura romaneasca dintre barbat si femeie nu au insa nicio jena sa se bucure de placerile, avantajele si beneficiile acelei lumi stricate, in care se pot iubi barbat cu barbat si femeie cu femeie.

O voce foarte nervoasa, care promoveaza ‘Da’ la referendum, ii apartine lui Mihail Neamtu, un politician ce are puternice legaturi cu nomenclaturistii BOR. Neamtu a absolvit mai multe scoli din Germania si, mai ales, din Marea Britanie, el facand deseori referire cu mare mandrie la aceste realizari in spatiul occidental. Inainte sa ajunga acolo, spunea ca „trebuia sa plece din Romania” pentru a trai unde „trotuarele se spalau cu sapun”.

„Era vara anului 2000. Munci si zile in odaia de lucru. Transpirat, cu picioarele racorite intr-un lighean cu apa, lucram printre sute de carti, mormane de plicuri si dosare deschise. Aud si acum fosnetul hartiilor si ticaitul ceasului ‘Garfield’ din casa parintilor. Proaspat absolvent al unei facultati de filozofie, rumenit de soare si doborat de caldura, stateam in apartamentul de la etajul sase si parcurgeam raspunsurile venite din partea Universitatilor straine. Simteam, vroiam, stiam un singur lucru: ca trebuie sa plec din Romania.

Luand drumul Occidentului, urma sa descopar civilizatia: drumuri curate, borduri drepte, ape nepoluate, toalete ingrijite, cartiere luminate, masini scumpe, biblioteci vechi, pajisti imaculate, case somptuoase, palate grandioase. La ghisee, am dat numai de zambete cordiale si politeturi redundante. Serviciile publice erau automatizate. Trotuarele se spalau cu sapun. Barbatii ieseau pe strada imbracati la costum. Am regasit civilizatia”, a povestit Mihail Neamtu pe Facebook in 2015.

In 13 martie 2014, Marea Britanie a aprobat casatoria intre persoane de acelasi sex. Prima casatorie de acest tip a avut loc in 29 martie 2014. „Civilizatia” din Marea Britanie este acum o manifestare a perversilor care strica „ordinea firii”.

„Realizati abisul minciunii si haul dezinformarii?! Crestinii? Trebuie dati la lei. Stramosii? Se cuvin uitati. Batranii si prietenii traditiei? Mai bine ar disparea. Cine sa ramana-n Romania? Cine sa ne conduca spre culmile diversitatii? Omul recent, fara memorie si fara cultura. Turma expertilor fara radacini si fara transcendenta. (…) Suntem diabolizati doar pentru ca vrem sa protejam inocenta copiilor, ordinea firii si viitorul unei natiuni”, scrie chiar astazi Neamtu pe Facebook.

Se pare ca in Marea Britanie, dupa 2014,  trotuarele se spala cu smoala si barbatii ies pe strada cu coarne in cap, tinandu-se de mana.

Despre Liviu Dragnea, celalalt mare propovaduitor al ordinii traditionale in familia romaneasca, ce sa mai fie de spus? In timp ce inca era casatorit, familistul traditionalist Liviu Dragnea isi petrecea concediile cu tanara sa secretara, Irina Tanase, in Brazilia.  Brazilia este de peste 14 ani un paradis al depravatilor, uniunile intre persoane de acelasi sex fiind legale din 2004. Casatoriile intre persoane de acelasi sex au fost recunoscute legal din 2013. Pe un asemenea taram al Sodomei si Gomerei, Dragnea s-a simtit atat de bine incat revenea in fiecare an, el anuntand public in 2015 ca isi facea vacantele acolo de noua ani.

„Merg la referendum si educatia mea ortodoxa, de copil crescut la sat, la tara, inconjurat de familia traditionala, ma face sa spun DA cu toata hotararea, pentru ca asa vad eu societatea romaneasca, continuitatea acestui popor”, a spus Dragnea la Romania TV in urma cu cateva zile.

Barbat naiv, crescut la tara, bietul Dragnea nici nu observase, in timp ce petrecea inconjurat de Irina si de brazilienii care nu merita decat dispret pentru decaderea lor morala si fizica, cat de aproape a fost de flacarile vesnice ale Gheenei. Brazilia, odios si murdar taram!

Si ar mai fi o remarca de facut, in aceasta ocean de ipocrizie. Foarte multi dintre cei care vor stampila hotarat pe ‘Da’ supravietuiesc in aceasta tara sfanta si curata cu ajutorul rudelor care traiesc si muncesc pe acele pamanturi diavolesti din Occidentul decazut. Ametiti de propaganda PSD si BOR, ei nu constata un paradox evident: cum se face ca societati atat de stricate reusesc sa asigure locuri de munca si un trai decent pentru milioane de prieteni si apropiati ai lor care nu au putut sa-si asigure hrana aici, pe pamanturile patrunse inca de sfanta credinta?

Trebuie ca PSD, BOR si toti cei care vor ca referendumul sa fie „o declaratie de independenta” fata de UE si Occident, asa cum spune Marian Munteanu, au o solutie miraculoasa prin care ii vor salva pe acesti romani cu WC traditional in fundul curtii dupa ce gaura neagra a iadului va inghiti taramurile de unde le vine painea cea de toate zilele.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: