„Actionam imediat, a doua zi”. Mesajul clar al presedintelui: Votati in numar mare „DA” la referendum si a doua zi alungam PSD-ul de la putere

politica

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi seara, un mesaj foarte clar in legatura cu referendumul pe justitie. Acesta este despre abuzurile PSD si daca majoritatea populatiei voteaza „Da”, inca de a doua zi el va actiona pentru alungarea de la putere a PSD.

„Daca romanii vin la vot si spun ca nu sunt de acord cu PSD noi avem un mandat sa actionam, imediat, a a doua zi”, a spus raspicat presedintele.

El a aratat limpede ca referendumul vizeaza abuzurile infaptuite de PSD in ultimii doi ani si jumatate.

„Unii vorbesc ca referendumul este consultativ, ca nu va avea rezultate. Nu sunt de acord, un referendum trimite un semnal, va fi un semnal foarte important. Romanii pot sa spuna daca sunt sau nu multumiti. Sa nu-mi spuneti ca acest vot nu conteaza. Este consultativ, dar conteaza votul tarii si se va tine cont de rezultatul acestui vot. Pe mine in final ma intereseaza care e raportul dintre cei care sunt alaturi de PSD in acest atac la justitie si cei care sunt de cealalta parte. Au ignorat nevoile romanilor, au nevoie sa le dati o lectie”, a subliniat presedintele.

El a aratat limpede ca poate actiona imediat, dupa referendum, pentru alungarea PSD.

„Exista solutii, cai democratice, stiu care sunt solutiile, cum sa le pun in practica. Dar in tot acest demers am nevoie de votul romanilor”, a subliniat Iohannis.

Mai mult despre: ,


Comentarii: