news

Actiune in forta a politistilor dupa ce un sofer bucurestean a refuzat sa opreasca. Soferul a reactionat sfidator – Video

Un tanar sofer bucurestean a fost scos cu forta din masina de politisti dupa ce a fost blocat in trafic. El refuzase sa opreasca la control.

Conform imaginilor de pe retelele de socializare, un politist s-a urcat pe masina iar un altul l-a scos cu forta pe sofer. Tanarul sofer a reactionat cu aroganta in timp ce era varat in masina Politiei.

@storytimeglovo #politiaromana #interventie #tiktok #rahova #ferentari ♬ Politai – Johny Romano & Connect-R

„Cu privire la imaginile aparute in spatiul public, postate pe o retea de socializare, Brigada Rutiera face urmatoarele precizari:

La data de 07 ianuarie a.c., politisti din cadrul DGPMB – Brigada Rutiera, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducator al unui autovehicul care se deplasa pe o strada din sectorul 5.

Conducatorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului efectuat si a continuat deplasarea catre Piata Rahova, incercand sa se sustraga controlului.

In acest context, politistii au procedat la urmarirea autoturismului pe mai multe strazi, reusind blocarea acestuia, extragerea conducatorului auto si imobilizarea acestuia, prin utilizarea mijloacelor din dotare si a fortei.

In urma verificarilor efectuate in bazele de date ale Politiei Romane, s-a constatat faptul ca persoana in cauza are dreptul de a conduce vehicule suspendat. De asemenea, urmare a verificarilor efectuate asupra autovehiculului pe care acesta il conducea, a reiesit faptul ca nu este inmatriculat in circulatie, iar placutele cu nr. de inmatriculare montate nu ii apartin.

In acest context, conducatorul auto a fost condus la sediul Brigazii Rutiere unde se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice de conducere a unui vehicul neinmatriculat sau inregistrat in circulatie, conducerea unui vehicul cu numere false de inmatriculare, respectiv conducerea unui vehicul avand dreptul de a conduce suspendat, fapte prevazute si pedepsite de art. 334 alin. 1 si 2, respectiv art. 335 alin. 2 din Codul Penal”, se arata intr-un comunicat al politiei Capitalei.

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

China a detronat Rusia, a devenit cel mai mare furnizor de arme pentru Africa. Ce urmareste de fapt Beijingul

China a devenit cel mai mare furnizor de arme pentru Africa, depasind Rusia, anunta publicatia…

2 ore ago

Cautarea tinerilor disparuti in viitura din Italia continua. MAE nu le confirma, inca, cetatenia romana

Cei trei tineri, un baiat si doua fete, probabil de origine romana, dati disparuti din…

2 ore ago

Abordare fascista la Brasov, candidatul Scripcaru are de gand sa cenzureze cultura. El anunta ca „valorile bolnavicioase” vor fi interzise

Candidatul PSD-PNL la Primaria Brasovului, George Scripcaru, anunta ca in cazul in care va reveni…

2 ore ago

Mai bine mai tarziu decat niciodata! O carte imprumutata in 1939 a revenit la o biblioteca finlandeza dupa 84 de ani

Angajatii unei biblioteci publice din Helsinki au fost surprinsi cand o copie a „Refugiatilor” de…

4 ore ago

Savantii britanici au pus la punct un test de saliva care poate detecta rapid cancerul de prostata

Oamenii de stiinta din Marea Britanie au dezvoltat un test de saliva care ar putea…

4 ore ago

Incep lucrarile la „drumul-alternativa” la DN1. DJ 102I ar trebui sa fie gata in trei ani si jumatate

Incep lucrarile la proiectul de reabilitare si modernizare a DJ102I, Valea Doftanei, Campina (Prahova) –…

2 ore ago