Actiune penibila a Jandarmeriei. Cum arata un jandarm „sub acoperire” trimis sa il intimideze pe Malin Bot in fata Cotroceniului – Video

news

Un individ cu gluga, masca si ochelari de soare a fost trimis, vineri, sa il intimideze pe Malin Bot in timp ce acesta inregistra un material in fata Palatului Cotroceni.

Avand o abordare provocatoare si o atitudine pasiv-agresiva, individul a pretins ca este un trecator curios de materialele printate afisate de Malin Bot in fata Palatului Cotroceni. Desi era foarte cald, peste 30 de grade Celsius, individul purta un hanorac gros cu gluga trasa peste cap. El a sustinut ca vrea sa afle de ce Malin Bot este „atat de suparat”, sustinand apoi ca nu il cunoaste pe acesta.

Intrebat daca face parte din Jandarmerie sau SPP, individul a negat, insa a refuzat sa plece chiar daca Malin Bot i-a solicitat sa il lase sa isi desfasoare activitatea.

„Cea mai jalnica misiune sub acoperire.

Jandarmeria si SPP au ‘turisti’ care fac plimbari in jurul Palatului Cotroceni. Omul spune ca nu e un astfel de ‘turist’, dar nici trecator normal nu pare cu gluga aia la 30 de grade si fata bine mascata. Eu muream de cald, el cu hanorac si gluga in cap.

„Dupa ‘finetea’ abordarii si ‘inteligenta’ raspunsurilor tind sa mizez pe Jandarmeria Romana. Dar nici SPP nu e vreun depozitar de resurse umane geniale”, a scris Malin Bot.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: