Actiuni diabolice ale ISIS: „Sunt ca o mafie”. Trimite jihadisti in taberele de refugiati ca sa-i ucida pe crestini

externe

Organizatia terorista Stat Islamic trimite jihadisti in taberele de refugiati sirieni pentru a-i ucide pe crestini, scrie clarionproject.org. Jihadistii mai au o misiune – sa rapeasca tinere crestine ca sa le vanda pentru prostitutie.

Scopul declarat este inlaturarea crestinismului, sustine un jihadist care a fost trimis intr-o tabara de refugiati, dar care a renuntat la misiunea sa. Martorii crimelor se tem sa vorbeasca, de teama ca vor deveni urmatoarea tinta.

Un voluntar al unei organizatii umanitare, citat de Sunday Express, a declarat: „Sunt ca o mafie. Oamenii sunt ucisi chiar in interiorul taberelor, iar refugiatii se tem sa vorbeasca atunci cand vad ca cineva e ucis. Daca ii intrebi, iti vor spune: ‘Nu stiu, am fost adormit'”.

Jihadistii rapesc si fete crestine pe care le vand pentru sclavie sexuala. „Ultima data cand am fost intr-o tabara am fost insotit de un politist”, a mai povestit voluntarul. „Taberele sunt periculoase, intrucat acolo se afla jihadisti, membrii ai militiilor irakiene si siriene. Ei ucid in interiorul taberelor, cumpara si vand femei si chiar si copile”, a mai spus acesta.

In septembrie, ministrul libanez al Educatiei, Elias Bou Saab, a estimat ca 20.000 de islamisti radicali s-au infiltrat in taberele refugiatilor sirieni si au ca scop intrarea in Europa cu odata cu fluxul de refugiati.

„Sentimentul meu este ca Statul Islamic favorizeaza o astfel de operatiune. Vor sa ajunga din Turcia in Grecia si de aici in Europa. Este posibil ca de 2% dintre ei sa fie radicali. Ceea ce este mai mult decat suficient”, a spus Saab, citat de clarionproject.org.

El a mentionat de asemenea ca refugiatii din Siria care au ajuns in Europa nu aratau ca niste refugiati obisnuiti. „Toti poarta un soi de uniforma, niste veste”, a spus el.

Din 2003, 1.800 de crestini au fost ucisi de catre teroristii islamisti si alti 100.000 au parasit orasul Mosul, din Irak dupa ce Statul Islamic a preluat orasul, in iunie 2014. Prapad printre restini au facut si organizatiile afiliate ISIS precum Boko Haram, care a ucis mii de oameni in Nigeria.

Recent, o femeie din Uganda, mama a opt copii, a fost ucisa de islamisti dupa ce sotul ei s-a convertit la crestinism.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: